Zásady ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Eriky Plickové IČ: 12600741 se sídlem zapsaná zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném na Praze 5. (dále jen: „správce“). Kontaktní údaje správce jsou:
    • adresa: Unhošťská 108, Červený Újezd 273 51
    • email: erika@papeeerart.cz
    • telefon: +420 604 367 164
  2. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky:
    • jméno a příjmení
    • e-mailová adresa
    • poštovní adresa
    • telefon
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména prozasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby
  2. Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • plnění právních povinností vůči státu,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 5 let od ukončení smluvního vztahu).
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 10 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na realizaci plateb a realizaci a dodání služeb na základě smlouvy,
    • zajišťující služby v oblasti oční optiky a další služby související s provozováním oční optiky
    • zajišťující marketingové služby.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo e-mail správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1. 1. 2023.

data-interaction-id="c6ac22" data-interactions="[{"id":"xvskhk","trigger":"click","action":"hide","target":"popup","templateId":"1495"}]" class="brxe-icon" id="brxe-rdcepp" JFIFC    %!'&$!$#).;2),8,#$3F48=?BCB(1HMH@M;AB?C  ?*$*??????????????????????????????????????????????????k ̈p*88 @h P@@@pp48 CPP@PPp( -#ơ+88 AACQCj 1| shp(5B1Ch<88ǡh0CP 9G68$@@p48 A4hġA0MPp(( (+ȍ1p,ACAFs'AACGp<j6IhsA (s 7{cAbEQdxHH(<888( (skLCH.{2s m%888  AAA4"88x(qN4pPr  `T 0% PG yaPp5i@-0|JAp(HzXP5. ACCCPPDr89cPh4)Zڦp(pD 88jɑ4ԠPx>@ 0p8AEDa(ps8'K44"8H@P@@ppp( pp891APPpj KA ppp8 BQV(=  K4Pp(>EL x< hq<,u,kpp(*NC9@@tBx<88cx<:<' d$Ii((8@h Dc$RV x(pp8#xhp!<gB@r@$cr8  dp< V&o6\Aࠡ3A4PVFWT@@Px>h8 *xH0"0\D264 B@h:GPx c-LaN%cp8D4OER$m5qԨ5B1AAP:]_:m6wM_sH 7 \$p3Y)ऋ'\pgӳ6k:]q篜MZmqTeȺG:kT +:(hTEsbi٬$m|z,UeHHȜB2K|) 888$x&Ci*"Svo=4Zg[ZAaqtV-i.ԍx)uqIFѝt͹ÛvV-\+k:frн5=r+fyƴI u8HDUj"Y* ij*)Sxs=4:g_\gsѭ^iT'mMY1sH֓Lҹ3-ş9 v^EP촩H~Rmr*(["g_8I1yiӯݼ4=r镵-4^!5d6@@PcjNX:q/p((p((((>-nmΚM3SPP6ݬZ1uLۛ99s\֧Lsұ;+gN syWEMAJTdi цj(IS#[ si-|\/2DCvqh9;4UlZJX^6pH*&nl /NjgzyPx (8KUPV|z!PUB.s{WMf3HK/5NbvWF:fJ(#Dj,V*Cw4p9̆]`iXZMD '\="6"&+u#NE/Ɔ+ #kN4vT} <͋m7#8< իH L$ՃN 2*L ٤djJW"2*N ٧3& |=)BzDš&hJÜ)RkFVmUY\l*KOXJɟͭP_Ao4"abz9|-;&oj<8pp09 ɢhm$BPPPPsxBPPQ0|1 $gcxZr˂x..4*Fk } )Jj"S'gt88 `` 5ƂL@a $48"NS pNAAɎ7s C9ZH sR$0|l EL8ۑLIW*I피仅GQ_'sY![o[hԓzP@@J83،@hZ_%2C63aMaϚIt#sӟ-("*Q[\\𥥱Yɫm"T-Ujnx)UE&aqlSZ_^4izgQ.Ow oEM!Gbe .Y. w $A(g.jT9SߝeϢ̺.0x9 'ɠ+9M-z5QyZLr}WM|^Ͼq7XmLNdcoSym(OKk-ѢN*$Β]-0Բ/5KdMzWʟRTԴIa9uQ˾sR:t% BR"*2ح/@gF_T˿g_-IYkA$w/4 &pp4"0yi/C('OF\ PPy<=:4qyHf=p}<\ % ^OBLsҼ%[2Ӻghp44*̞Pk?@ggcw?)zb6LTj;_trIm<]")t0w34;y:rjlzYOC:zrC6i<܋Ll=;1Xu%zu<^' O'GP,ORֲz͒򷜌.C>PGQ̙9CӤn{&ߗWvFI1~wqq~GϦKo40⾁~N)_:/|s~u[ 6𼷎U^^ ~CgD4H>p(JWjǞmeˣ%j>&$t+Kah&+I7=jyݾ~OtOo>n\ׄytE#\cT"3qE^_  4|cŴXӃ|j{s7.eX} ً8>Dy?F6)ͯ@k<QOf9Д Z|8a"\|KcBsV<"DS L 9h Mc>{Peu-Fo/n^\ש#ϱz31xt+j3P+6{~nǺr.k!p1m;9]xuGG3f?O/ ]};#GVy<@@p,|f.?i4X:TfJd#?;+;.,meΙcQ db IvB'mNuGy4TYj'"טџȻ[J}ye,OeX`.삠=Vw*]p. ɠ**XqVy_%Kˑ#3PJߥ4q4)fez>.5h`a\jW?Sqos6";,MBHSfas˟o*Gg$MseS.nfeo-牴)*f[EOcvJ)KBᖶ9I}7s3" u "ar3JR.@4*&#|ZYIoV"QƢch2E4E,ߏKY#mhjJA;~f"ЉwEh\CIG+tMR.-V.xW,¹uENaGTGT@ [T.5ƓtǬzηNyW<><63d\-YS2}zͲ| vYh'Nyh7X1&d$JnzDòn=w_|ޟ6Yy +D>l\:h"Vgy:~bs"ZyFk{\s9Y,J>ىѺģSI/RF!ҊY[Yu8'Bp<(m&Y<{ƧNht9K"ipz-Oge7po޼3gs!QxQoG:2D#"Ctݷ7`zk8} ҩSYcچ P%(rȩܼeV~lW!Q%S@nut1-v#湕ZNc87>.T\` 'iߟ堬I2#qY$Hv}ܱly.DQ\ӶN|Fr2*\1v\,ЛEOlWo13ѵf"$:f|,ez*c?KtY8$ciBQ LԙRv; qUV\8z'o-m_W6W^MǛ.-<:NcF|iV]^ "Aҙ@ɕDf lU.Sr*Q\iDYF2AR;Y[jF%iXMu%fԳE"tF?D 2mD}W59%!mUf.2+ zmon@|O(U;.^tƓ):擫nZ!i.>USN߃-= AYH 8tRK]/IdQYV΍cNr3nj i (Nќy Rlk":B`lssܢMDеK1Ǔq;?E2+Q8oN'>Gv|fCߝu2(K7N+\K4~~&n S]W>LkҎ:4<ݾs YT6))J/A WgFm޳|-=50nAF%Lw,vqpDieL,f(o#jPxPrDʔs% 9ElG5N8Yp8:JͰGSu>m^^\M43ݼ9yu9P8RGiʞ3 &5\quhKǥѾ_wݕA1\Sp4= ҳS'{3wsR'!F2Լ]W(:ewoKp|纼Ld3\sNp*Lܱdfiy1۶.W9Ύj}T|IyZ$j yޝ?DTDGCJ͖*Mۙʞ=Ovg+K%x^.{CۡkhK6trH5zABHzϛOέr $[QY4*6#iȱ^<Ԍ4{<\46R@R͟uU0ԫ04Șы[hgzy+6j8:"6In]ʆhnt0V.쳶ia%δܻDke yݹŹm)p()My^890.mHvVC GDlv[FSm'si0~LD߳iԜVn"R^| 5,Qk!Qr.1#Holuqy6_5s9 j Ќefr>}=7t"!3Lr(p('s\[D$#Q{s R^Yn"\훞<[ޗ:k"DlC.7ߞ=rpz(\̬߭e\]&-i*(sRMVwi)˜7=5"Ap:#cAyCn/FwqԸEL jS0߄j[s\jzA/<_*@hz4cs64f8uc!'C(ObS\* Lu:O*-YߑY% iaz*}Pږ榚;-y6GSC0h(MSh4&(c f;ix;]0=v==)Qplζh9StɮR=Qwæ>i^X֪&T}Q]K1XurN =iE<ع'x'za+:8Փ/{nk:ijRO+-gOॼP$%#h4.jsҳ%3-tѽ]6ԅ\bp0N'zUql5jܕӒ|8k.2Ho8Y,kaYzw gN4IV˫k89j w5#*syz殕z_W&L]Y^}Cϭ~>ZEM5KAMrF(1RT%Z$'pH A5..n6i.R#B59 !y~(M*+C*2tM7 EC ggf~NwiC9,zܦ:rt@caEn-r~[;0T譥g5, 9  p(42eUWӣcH³91;8+ 3BsuKm"IJGeUX7廁[[> #1<}qkJUjbJfNiՈՙ+YbW8kE5)tU㴍OIm7Ts>Hi*te*@p4 rU Uc4ʂ F@\';foⰙ((pY8[WTb̬ƎƀY*% =#.L*,AϡRFy#^C-\%<.ieb=DTVѵ$ 3icmo^z( H- UZ;1݆uU@ʫ 'taVYfM tB4,‘ d2 z9ȎN"M{PP"8g+8ր%JQt3bO5q΄s41I,%K+WTp(Y4,- <4Tod HݕQ+H42 p<$rGU Te^k8t E 9(uSϪ]\q%*z6 4ʋSEwaB\:״D ; rs*ZJݲ\mcI,˧ɨ83"3GELww6-4ӌ8H09ȯAo_|.2s%FفЛAPΔD>N29?J Ir\۵ZZ,ӵ3TVJ4` A; h :BpQFdH,m} SH~>ZwgO>:K@)a|@е2,^[S5,\lU,/0Xj(2-HOUlqVq&g%eQHtR,iԹQ AC0).}N搖lf 7c9Ny…fp`yhe.b!2$PF3W8dQ:ZJf4y29!Zzv Gk[@|n\sU/Ch6hZJWeʧN4ҳ[O1Лs5KM+P(T:6ڝMQ/ ,gAZ0(43^q絔 T7-;\ p5z(rf(,8Re]G`BI,>6ԥ,$9h=@D\ښ8J4aI:k^U`0Vlly\XgfPd:14 PhzuFP488  E,] ܺ@:Vr'YEj@񐗟!Tpy_2҉r4"3pg@湢t)=3d@he8 !X&P ÙPEJ 0y堍p qhD4A -kDחbfK4 Ӊ-hP(=us,X8hY +nj@u=&zɤg*K CPp a(ڍ F5u%p  cBq]*06ز@ %iX Lיb(mt֣8]Kؙng&#CE&CuT a8 5c$rZ oN~|;m@;sL7N0h19Q*8&X&.AL9Y;I]'ٮ<&8 <88c͠pp:_!P=2o9$XB Ual&`!+\ԙ-Vl e<:iDcl* ]pr~;op<ӹ%F0+McXPhQ/МLJySƄsZC$JHRJ5z(`Q0mh3X`gf&)pϩ:iy/Mf$(ܶEs]#Ѕ B f,ңyP@`JH4HCR&8j`S =wd0Fu4GD=" Z3>pX#l6sԔ+ai zhcpp(8LtGDnx8ǃLs\ACsNAf CArML\9 dJS1S<,@,@x=!.e٪pT-&UQy06heqխ4UDOR8Q褁x48S\"1\mqhA00\FDRPrmn5,Rr%DGClp8H46T7AC95@pJ)O/#-=>i8>Sk,,h#"xmP"h&OQREa&)k L(T RDlK!6ix(52,iLb%$4UPPPm   䆔6%f8%pJ *oΔ$ %$`hڀLkt՞9ϥTVtK B%Y+\ h5e &?\O8ĐQAԀӫ"TQ  hF C"rH=((488kQp8&p(T$aM<!}JCiXݤۀtDQ (Pk"@Pk{\K..lb p pGQ;=4yr.hhFt( D##Cd0 DLV0:'Tppppps8)APn:Lm3:p Md5>j@C@#CE9ZP!&愚6jK1"Gc @,M=6 S, J+ P`F 7m pp0D`h p!*A *9p)Dgnef1CH NDŽ #9[$rChTULMG4fva3x5s S]S L9lȀ@@C 44Z4&b(H! Da @&Px 0@j!AXp s ^ \θ(620nɂp"Ee\,H)󪈦%P,EX@I54&RT [!VP< QL蒉$A-`%>PpDȀp4h$I\n"MD҇0:V@;U*C@5\rjbdf$B&GTـT !B|LԆ M*+(pXQhPD2%"(FYx&AAQ J  CLS\iide£n-ZSCE:V6Ѳ( }/Prl@XjgfcNo`ݠ'YI{ί9ho_Vsyd#slR54(vWg,՟% Jk[˧;.iiXP DI CUɂHgFE^L"10jwHsUh5`Ĥ0-@Ƅ*XUd&ΥdNq68 o:;9H9N*vH>PJ„_S殉;}߲ՍH+UqBK*1X\Yйh>IQzmwxZ45.zb2 蛩NxUvsWFLE)dNVo|^ vs+e8̈́k V Gn)򮛄)aBuhe뛴tn}n]&B֧Ltv]Uf2U:)X>I1RM4H͹8;bWwT:K'yþA{g"|M|*CĀ*#3zf: esYl#TV͖eŊs;U sPhը9fQ`-P$;jVHI>랎\GUl~m>¥HVNn X%^UN4S& ֶ:]vs%ieϫ~.*ir9+I #[쨢K[HsdV3:Ӝ:j _!u=RI *MZg3Y9ޕ^:g_9 u;̭*HҦ}r#$!enԕ/eg_YkyD0TmmykUtgK諝-L])3FsbG5kMq/;z3֪ǡ3 qU=i9rgQ&,zy5.!kM9ViзW-HN 7* &6A}5>vT~fcb-3NT$SY S9j]sjZ"Ԅ>pʋ}eLr+6dӯi·SQՕ6]Y)bm/`y2ʳ]6=U>c'Vzjr;eyr9]h # ;fߝ*>R o*`ε;婶&q2,:X­ea[tgb.3ԃrE7i+V3R𮚫c;e93Dc5c8Z2 Y,tgA[sw]XfoGd7/%M{wV[qkIG@5FS{UXOG]Y wzVf(jSi;̺L?|,U%e`(YЇZ⧬X "}kD)dQhsĊ~{LKsQm aA_Z!~yºNM5/-țIZƇs(o{]~6z]w}w}S ,6)umbR |&s`NR.eZM~ӹw1GVq YE~j/{\43yC5M:PMCl^UW6BqLFdFY7 _R5 D ȰHh BA[t ;.|tXaoAmQgtsn4fnjSz~z*ZW|SYsү$,bÎQNMrAբjc-P40098.dxZuUt ; * PyE[N6ɻ.}5-TЎrj6 VF7l5(s&sb%m sGQg6I4kQ27ΟhwlS#> ]nu,̊}tkqkϣo3gYCc ]O~)VP*AY0e[3z˚8tzU/j NrؤE_>[jIL4(ؕ ќc J0ڵ]o_5/vXQF.;v.u3ʓX5aK.'Dg婘T^'F0gRuz|NmU0̆Sz;^vYfއqF;޹4'<8)m՜{P8$`+0 o*TQRR.0DҴ4f*}n&$YPDD]UO@im;l-}Z/1웻l:V$+do-%%&NzBFz0мAO8zYmZ[gF{kc<rg}s/> HguE,:M/:|1\}.!zy燚4[KZʋon6mA}fq?? {drTrٻnh3E_`J; 2oAe).(ӵй]ɛa8*kTy_NۣZ8R2Fޯ;<ځvԦ]I_MMs}|RvעDkkDJ3t0GAC؂B;EY],JPs1Vd e>)UYCY,B.<U.\ƴ}Ixtog\"VE-'G=ig}ӆlnu͍zغ~sϺBVnG@gyEo,ޏC_ Wow:^:>HȘOe,1^VT<,\N4{u`} jZXюF:9MX7V(0vQ\M/Cgv6ڎ|sѰNCd*GӵШhn ^9~e?eO Jٖngm㿡KJ7c^ڥ*6_,҇NEW&'=.8w5?WIYI(-)Iζ»δ[\m|ӕB̍6+Ll7sq0k7 S8 7q.<F|n-^mykh+ʗ2DYHza@֖-U$~e9߳%oZdt<V;S2w j|]y]5 U?ֺQSdn?3Yy>|瓗lkgδ13Ӣt^=Dky}tiu?}Mse<~A~kmVx/_˔xP֯cM2@ȗJat9\ZOXflR<8WG>*4Uq261o[m`{Ld^u蟜,֧?+n8SFeuMr|7WJtޢ|eA{S)/(sF #>Om8>t=:/'N Lz?o@f~fyο#}DӬw-_輞Szܜ}vv3vߥuG^|&(c)۫i6p*}Nt5aq.qD* L%gKv3>*Ydž!i-:M"̓rn t _Lz=3GNMk,ҥ]Ymάz/-*鵟g͞U67OM_z~Rfw-*}9~~2~wXoA[d;xOEcnzjKc4Py/W?BUUgw}~y(u83-w+6O1z㾇~7ʾLJ~7~6 }X]y>m>M. 'VZoz䟡AGsY83?L99k~c\\^xS|}g;s)}m?UiNiS8*{.j="UQAxi &n,;)rm4{ 7yU(mvPJ<ͺR~_Vx={7^c Qz~ܽaz&ğ^/t~~/Lo-cɾ]OPVmq?|ȏ(Wew9ϣ1mG#;Crϲ΀{6,p_|.?gTz&_;;m3E/Uek9G>]A\ޛ:S{3>~'ʿLb^g֮||f:AktvPK=G,|}YNnOVmꅱÜ Βh4t,Ui{Y?>ÞI￙YO3+2l>e ݰKCggu{i|ެ'G3-Eڭ:.=-<<}+?}-N@{p?] 7V^YsyW5`7_A:_No>? Iܾ}~E>=G|ڳw<_CJîDƳ*.|a<=LoE'5wXS<`+9j/-=9ԫ)2=;%3f^zkScT+\x_;Ylٜ9hZ^\<¯4[U~v~6+w4.r7]~,j~_Q~eMz>ߞ_?2lx!QoyOp=UU߉'Gf|6jz +~/zQo-Gy>=4VWvvP`W~#cLg9(x9{f jڴ[KqqI\TO[x62R`F/֯)|G1|ey揥Ge?cqzu-<cm:?|ԜSn}@UD[\M_Q`|Y'ۅ\[9z?uyy֤-O: C9{\&s^/!s8P}_:#y3K)w<{n;i\l7"jHRGӸ9T´d3˕gF E"3as\tMjMt1Li1u/s/'is84m'&u׊|t#fdCJ; lZ[Œ@C Gѱ5L!Jǿv|~9uh:{ըXc>N \A< Iv}Vkx"52!cTPy~4iG|@ɞsd-s[Y}^őj;#-в{ue韨2eKon.]}[(j^s)kt^U>&8sm;9wujZ.lC|јy>EԜYɱݓtwq64% %Cg"i$w }5sE& iCaeTYWy3gh'4!P/ \J崂e7ȳ3 an}28!)pμ1| 0.B~6(ZKAZ]1ZfiyseяJ(yz"*`T:Y# < iDhI'Iۺ4fDW*f 'Xl*3VS^ҘySK|\"l2l̙KjzPѱSb'?2 K uV\,gʮmB`xe}AsZ(PphO ^ Jib(+Cb'h&b4rb#5<kl#rQhȚ' R,hB-ɼ" SZ<2GU(DD,PTío(HvZMԎaez4=Aʅ}<|ܔYdd\rWCBB,e(z!lI9"2QhMh:ܹjBP@[Ye&6z.8dg,ďɻ]'ڛI^ռme#N_L s:fNH*ZU\p:E.1H!_<潦=d e\r!5NzNrppoЪDAȅv >3I'Ad5d԰G`IgEw yQC<6^7:|TM, zCseNQQLc|eq4& uuA9Y3O*MDپUuӦN4|<{[Vcy`y1L:LtӞ'6&zzӤe^o1Ҙ-nuY$.jZvj sm%:;PN/R ncBqe5Ls-oNڅ!+Dz T.#[c8nS;\zFT֙%cYX "ئG"fǢXFV3fAUtKG6Ty|d&"!K>o^)RFl+"R_UY(hK+=]]]Nz N12:=a&qq'avK eޚDcNv/@E4A^TeQ)Ylxm$jb&lF"jk2a~3[=M59ϣ˗ϩ^IܒC!pTV@QKBWh Ԏ-Ax.`+u264#ptsWyQT0hsnMLg&ykzRr5AWt7sRA~/|n4rIץQIAYNJ .><**mȌǣ+H.ĜMm˺ӕ2mMd&\dPt$R \RI zz5:tFC6\<I ]&&oE0s3B}*2aYۺ5ls܆f:eijEcT\hp(Gj&܋1MM.k gH֓C/CH݋'y^\sKXI~ښ$N?f:_?C^CcsoԞ^,/etاNFȸ_]!,Nb}KDUTgyrۑCny3j<_#=4P`^tft.c83e)IH+lMi#A,R;7eb2A䅤HhF lL Ҝ*$<+m-w9)*DȦ4ss2,py U?2YXd:ltk1sOk4VR 2nSmf3֝,s8x.|UsZa>|rV,X2b]Ss*[c,-(t9t.\ VG2&1fCR ,GJl\0I O4B\Z>`49$7 B: cs.0~]|w`\Գ0itԒ9 s-.bOcQ3wY gf{:.g˜!6vS])nFz1Qhy\t4 lB KH˨8hf6NÛbKBSUg!77qv;!"12A#46 $35QB%0CRqDa&7Sj?NӴpt9G?Mts5KL4s,1GKs-GKQҴt'KIR},GHtt#GGptmG?FѴsuG?GQѴp}=%KIRTs,!G?Gpu!G?HR4},G?H4tG?HRTs%G?IQ4,!K?Htu,G?Ftu,KFєseG?DRE,K?CEGCRДs%, KA4,G?AQTs =G?BQдs- GBtpt G?@Q4s G2k7jvs;gp ݁6wl 089ss;p~Ns|)vc)ČQ;p|S;pFsaӊ1s<¿8@l?j9s9s9s9p;<$ݜ9)p ~w~s8=}g8lc >/ x.)88,g<|kOGbfvL‡ gن<cF333 3ghѝ7sIXÓ8389p!gQxƦSţ_rJM VƁNga9+ 8;v `Rp#bŞ Sc>H` `g`0Wq,1`0l ҳ3nΤ8' XV#eb8$*۔O':I8`'X9ĪpT?ɣ yx)sC?.?plت c`0Ccxx s;Fvs c6~%O٧t M;N*qWÜ\<`s18ؿύ01)_w5ǂ]Hj`sFpF(ppF0F\0(£϶rs 1d&g#9SaϒRgr:} ϗ\.x@x3q̜;0ۍ %9# N K8~ f*frk&YKѦ*D LRp¸W=2g' s98?'0q;>y0>gwߞL`;##;sgn2+)FqNѓb"ղ:k9N4yzw\Fw;O}g?4Ax ϶. 8޾;aP3;8>9)lWa<ߝ;  ywqN{x9Nss;SMuw9S?gc<{OS?an0R3S3s9o}HG `Pp*篁^p2g|N+`lݝg8ޞ1D q?b;BK\yn۶fPה|/JFysɁuNe#@#pTC+eX/og\LB>?gmf? 5x;IT9Ü9qOusk:?r,cZ> #8s| bXbћ<^ EɧèxK)3(brylXM0F-[u,޶i矏6J-dL$>|Sox!TW<5l^%x6w^S k* 6[7Ois[/[^LR/OHna_avM"{y߰No.I5k4~;jmSg3O'L5EA[x۟]-7qZ՛I8Y +B92_.uYJ.v\z-KR1.eΝ vӔgd/}[I(9^3Q[e8J U#n|NR/X8A0@v6t>)rⴇ+K͘.;\6&7žz :NÌOµ.}cl6t, "+W)Y,b8 K bg> rf{5KşƸk!r83Q|,,I$%^>JZOcƉ ,eNF zfasG\{uL^:͛tq`CHY3VO/b]ѐ467yMkf |6z6oŭuafsup3/8?l~βOڸ΂ e[eux[kŹzXo%!9wgyGVGNE"v*3?29txQIa3/cN3\8s࿸` ۞&5gG3]?-Yy}2j=o~f\ dTFqZg| [*:)˔Q.ˍYr(0hͰՎ&^x𬝑q(F3EPkd ]_cpY?N+Gb~xRx)65Z7>2(Z]d ~Ik+|CI.f)q@΂gTӧ5"eT̒yA]7I9#Fsgcgca|9Ur'\.Be~q7)r]" gn}s~3s4y&'$\}#5#-L|T z-2N' ~k?ebAїhڎ`\ւ-!vIWBꞫZC* ȝQWz $9&Cr&? +6mW ;/<\Y5Yeo-DW\7Yv!5)cUu sc>LΑr__ >sxhM}V97_:^|{:gft|.w1C&u4|YG~1;s8gca`8EGDž*XusL?ǛO3t~&jq<$\8 _3vxxfw1]C{pb~3G>O G/9@d|.\L}GQ?s}eϗU_^/+Cŗɏ>@'UӉ1Ur z#W%')4|-sgN_[vpDž=gfx$<1 _Y@^:59̧bvOZl/8sovs;s10}V+wR3lgDzf,)<%[%)3;3c3gfv`F øo0YT [fݔ|y; ?99XZ3N)|dwӉ3̳dO;HAueS)\i82^2"˃ cJdU6%g䕟9pi \{mqK1)r9qwz6,lwfi>3 <|0z] Tm.tOXNV/|Ig |9ss?xs8'9?p3a|g <_زK8-߁0F>~l`v<<"ߑc%#fn']UG'܆1=Zf&'Xٱ!CUdV AYkܗoX۵IV֖)@3yuo:+f,')zgC3K4OTGvwlb6.s9s [.ɣą"҈mN]vs,Ձ.|RRNߘp26T_S'du'b 2Z!Ny9RbxdpJI q U9dH;N|a IUer @(ٚ5O)5jרZʲJ*%3̼HAirie1塙8W(hDCYp&2#g75>>v9qPaÁH99 99ۜg0tĿbIJFL2fy66ߪ3r?7ͭD֦dE?pL{˝L9ghsFg~Vo16iB\4Kϕ`4z;RpmĀÃz3q,$&WIȅZ$dzas!. 'kiNdHa{sg_ QmRd&=޾FD(}?nzFr0g' 2c6qt3|?5Ċ cuèj E7Uڭ-_Z ^?BY" ex0_• XO XdAmTl_fJL "! ?k~9qT#Τ=<ϻK'"8~׮~.j n~.'nEX,Z]l;ZG;2٬8詊tgKL!Tpris͂leYCKm&[V\:kv΢n-ǑQqyy_ە3O/;HG֚fXH *hZ*ٚȥUb3]$mΰ3HbI!t64HӖK%9l/4݁w1Ίjt9Nτ3[ݜnG< -`Ԛy^n X1s[Ylq4K%u}~#<9rle}8!AIirhhWWR,vücb).9}@Oʲ,$Ke˳,T/uZP݂!7w6Jez9}{WƧiFkcIAAfVu"W)d9U+3wZ,:Z]V_-QU҃?&&i&4pOe@,)Ӛ5~QzI_(l&CQcjvɰߝ7Tw~[S)p4aw'U1W]|۰ջ[4rm+𭵙fPIIk||? ޭt "3Avs~(9NJgkBis5ޢgYuSd$քWwmKSoN+j-tD&hx75\H+J-ZT1m"^YuVLÙ$,IsdCI} F}ELFrCsoVuCʆj){}SVC# X:,MFo]k5;/޾fy+:vbQ?p9s(;ixJBw{Y!=y$,7`Fw"~ߞu-I y*Y >i=(qG ·oSvu9FƸ9џ)6[h|?-|H͝#L*MaF5GZ.GBXXөٖ(Gb]"ZK>ԏE5GdmN/F3CCCSX^c:!zqƓVA9oE`Pe( %&`,j7 (L_w#r~ 6o"GſI'Z` nP+kuTϊ0i`B~975٩K+ZK{^y&l;͓vIU3gmk@|:hKjhQXZ^&~2gߛ>6aжK%E9 TGŨęiƌ xs2ѓKo4;jS<9fA Yd?Y~*JSLʥj49"9(;W[NuUn @pHFWFfyYZBgNPl5NʹLO[tEZF$eDU;x$[ny,l"GSZI~3[g®ijJrξ)l!B 2z#&bnJscߴXXu%^q8A4:>1Iͦl?o{AmmuoYG+k~$']_|-h?g૟3eQ>5YVo ճ<. oNDa߇]Aҭ8VYj^C,]_r[< J nG[2,$~!=;=KhZ?]v~2xߟ:Tt'H*͝YPu6:"&oĊfE]r["36zSq )g nlN:IRet3S7QRlnM=kCdEt6Hsqc0gHk6*IxuzoG9G"~_F*zkvi: KjI/WXG'&Qɲk#^RxDp4JbCq=y[#{mE֡bi+^G+,иXFcZ1R{fmI Q`Y:-* dWX͔^}]r$lց?o[ےnAd$erNL;vHΝO&uVꝌ=)9}C? _?gt5IJqFVLF>t,n럈5c'?yfҰ[ pL3e*i?>Q3ȌGIRX囪6nۂ{"G?gtMN9ƙkfqNO ̩prch^ ]݊%{U'XEr"rm;i%핯?ҾEcJ D曁F)'X{csk2{!pvI#<D8]O;8=`#p & YxW@+lX|ԅ 08xp0R+*k sي4#Q"G> J/ ɮr%_y.PĜqP(٩(ўƳ;I3pܹ%p=mK`f,ES (!8} s Z&\wNwlLXq=V!NY 8Rr91z4Ol%Q͕O3lV|֎(W"Ox 1 N3/qTWnJ!FxUs8#ef1rѦr%V0dpkI *L%֮DKbY~ 2$}IkZn}k0x,Hn pz8U ݔt݇c0cUP^ߧ!QJPغ |./&R=dvw:XnGݭH_#~cInMIUXb͌% 1/N}A!  Z. r+^;@@X33& #$/ 9`Y L,WU~V9=5d/IY6$h˴hk /Jy)}yILJHۓn1`&-l )agxX@6uK:ʲUQ㈉]In0r;Cѷ!jJ,h$&֐ L&xgv-% REXHmR!}8<{;`~2^[.jѺUvwDlVtŝ,=p$_kV-fnd!q$*Np8 [qL$4|%̘P2|_@6(шO f UWt4Z EĞG<> va{'7pM{eWO%2a! 3#@IL2s2q Hq_yy> yy%cq~uvseaV&mrB^A$b 8|-X,?y&9k3j,Uzr3\HT-l#<*8xd%qGWFμAyy3|Ukk/J$ qAĠwf#2ٺ\v5.*Oɺg`N%ɜ#TøC#^qQxf9j- 1$YS8ULXL[cAlHZqx'e#Y$Ξ FCH^ںbm<Б7(-n n  ˗ 4\,pp~} 1ُ]b5v{N&/ np2j@`Qَ gH6fɬ99Hw8r)8~)ܡ@9*ƢWpd_LT7}GG5M{H%nGbA:> xeTE%b2oI #BApqZ8E .ENAhY{,k3C8O (} VVͫ}/y8taQ")13[lYu, P#Y}9Nac YAf?NsA~r-%g I ) gN]QRb"~b$w1h-o1kHz Xْ' Nzo17?S#? ?9Π~uRQdxZHZTS۝pq{H\Z+)u˔Rs[?a|mۜ*1U'5j/i%;%8%DVYČ 7 n%?1ُC&/E4l繉xpg ruZP hZ3.yd2ݔ⥠6R=ee%peQ8)ΫMLzOYi&ZՊ3gXidʂpDY/9wX%S4Q*at@40*pfxyF:kFVN3x'ǦembMTJS&P+hX_1n2do"WKimEG*/'r#Y>l픾r1[VhE  n;}rbPZxub סYJg 0_6. ^0(!X<Ը8f mL0 YV4cg9ӛ<> dg{fl<狏C0%f„uաENDbgLHJKlc"֕ŒёY[%gux*օ$5dUQCz֍;9Hl}t(s qqฬ?sfX`l$9;g:L(yI<k0~=*@3Sc`FvԊ.1h=vtnXrC{J+Xfvip{`sZP!keMZQJCY9# ûJ@?x:Xlu*kq qfmØ sv/q1/*Ya.Vh]Y9 i{+ħ#$>.k DBO23T|]#[6^e)^>8U*Qp+2IjY#V##9s񁻽aV —;7`v (B烲/1~#sǩ Agn1?i-~75CFSgV';y!_|>3QxѾ8CI19LS5S@J}aldz񽽐.snRГ)lC\g`[9>ٽ;|zC};v优L/45T IA[$R^ x #xXyxe!hnԂ(."D w6_7y@sqI{`+(:fa[wo,gYT j?I cG f9v:nn˦6u(ݸq[etv.Nk[S 6GP^Jy4[+O o#}a0dgD0S?H0?PNYpI04-ɸAj4yʶ`Mc_a[ dHWj 1"X.jq B8#=B%iDquۄg8 8؅dI9?^@ g#11yؒ/vc[DIB(_3+[gEK WXfvbňs;p7oܾBbU.xxH:cʏ`]*9CCs\ݚML<HΚr3y͌ , b,qZOݎ@p0rs!r}9cϫ;N}\XH \Z(4&O-m{rvp@.ceIjĚwɿLh6gWYi%1?7lF>P<ݙر= #r0D`d͕c{ܶVK%147AHSKn\;rOɹE{a}O& kp_گ5GXʦCg]˰oOx}kr=:=;>Î =COpPAΥVTi+ׇۈ!+§D8?>=5=O)#/nGL}717/>,㚻"m.A.&K80h~G BI7Nx+Ȟ7pIJ2i;߂=)p #^Nesj}#o?+3nG4psKMY,C$RZ]ndD+wvI(:ݐׂIlFXzж@⍟yfhL_jc-w ' Ρ<ȘhN49׬.h֔(S0ouk!Q9q:kzW!;lQdJKQl[Qu[l]v9l3o69RkHJ5Ho^:K`GpW40/1Oſz9:J A?o˘{2UP3y[M:AYt'<o5Q̙gTY8r2Y/#Edg:vlv\e:^Fb9^53ƪgRq/sSyuu4N#,bt?fZ ZacKLU eh$ ?oLG r`̝w*h <kzt@3}MzNÿ8Ψ4PzofRhM Iyj*&qs~]ReJX-WwZ8WRw߇cW>A0+VI RہS@7C 8xt]W})=RT a_ylC:EMgTZӔ:|$RڷJgiZWN 9_w3^  ouA稬I,y MW 8 kSݧ=oU6g]ft]Z}WjQyG]iΰ Q5̫zgs;(j4 w Np0215"⿺Pp+E7/]P@E䟇9cuəcRϾaQa8f1;XkwKV^I3YFzY_מs9e;sSo%xh[[+f)8sΩ<ڗđ4pZbrde7hmϤ9!]xSH]r-;N1VcV f(sH9WbWY+3&Y:Vyz`1t2MB é6wC@轂Rq%X<T(˶Y{R=IrQ<.r憼RVCT[ΣCG٘$"bvFsP,fRЮ%B)"ZUᯩ81 N|T):⃦Kfu"QWmФ }5lv~x NIB:ќQ;ǎZX'H+eMګ[cnCR}hn%N:2צ+OIJNPm^g[AR>k4C+GOՒ,+$!c=+B߯<I[\-wG?n<[!dz$@$ \ r7OC ;sc,)  duSG~3 >Leʎ\pi kfX6)te5gd^y.{"M <v>x$)¿U!Vr {ZL;,%Ac)g':fPu [n$&/ы͙r|_/o6lINAhiDl ,Dco^ V(E&UƀQ2{ytG݌ks{945 V[6yjr{f $n4rBHW ֯;j6FM]jXb.KebvYay"\De qu "ڔBמj: atʡK7=9!e:e!l3~/k3^VpF4g;R}ސl=ɄݚtQlԒ 2JDhލArk+2ǒX޹3rb֬jyJK2{kfqy G*nϗs(cU 7fk(l8C2sӿWjF7.{wd4}'nl:t4VlxHr6]IgU`~ܙJ`@2WtX碽=lHmWFdQW;.iQ<}(,0O+ƃ7?\ݷ]>uL[Q| ”v)-yh3 QʞA9R{ / C*7N,-&pqhx,H5RM,ɑ0YAegA:262VDyFYS7Ŏ q! QU,>j㴎W~m˝E5w4S?kR{ݾO3+ZHuo&D!5TǶzbM5:h^VRF=OSJc7[{,vMCS,6zxXL"Ir+d bi$2*gn2n>h6cDsd[XgzT=[|G/L+ 19,|sdJgdzM~C[eG4T.(OڏOkH'nBI{;GP2ϝ!~J&>z#8>HƂ6B$S&W׷;"ː~R<ˆ?O[X<:?FL}I2NT͎>7 Ƽ3?%]'Hɭ0- N8n-$ViDҭ:J-.W_6fGGΘ継WXlF Y#'0zs_guVwWIB vdX9rd W,k`#!\kv!R~+u >U,"7,νIU(~?󥶵`VK:4O$ygН#- O'OoˎnK: Tõ!H#;+InNS4[h0}v]:U5wGM/"ioiCBoӬ'i(DFA*n=]xjZbMFۤt2ŇcSUI+&nKQdA GJO %iS)/hzy,SBsY+R߉`VNvL{kVIR4u|TJͱ%?l^Ibw $fĺUD+u;I/uK6:ܺLْ64hm旟~[KX8ѝodIsa.hU06>ﱵ^ _dpXF.#_uBT֘EFnGo\3'@S/<濱-Za$PvaJŵ CqI *rtjzlOiѳ4yF~~Sӹ_O x"擟4[9i-MyPUΧqK{ٯ(o!-;CaOqx(&[x,j.es]B*ABn%e< $1 ﻒ8+;I$~ s6mԫgCQN? 1HKSs\)W?Iҕpl'[?IV`cRN/r!s1O4?YΨ8c=5bo]Wm,bGimE6F7Uk-63`2s_]Ec;U¡W>Hx&]yzY) w9!@ǮdҼU 쵙bġ9Ņ6XXf?->Z!U1)W#ߟꮰW:{k[@jhiӽV_s?YZv~:iK<=GWV͕k衸iu*{nI2A$d:4eG6ӂnh'*4Ι+Z9e몵ՒFC?b-J#W"&7l(-hč&Yup5"&Z ,MZ泉z]T2lSeQ+ l6463Z=NOjl֚!zxt ny[Yh%fGP-G\It%:*Һԣv1mu~(RVZצmd:: X%*Ҟ7Ų{nd<<;F,#1[0p4sg Krzjt0G㎨㽳pMӴ;EWW,[% o(a8Ṵϝ.yÑzXY;[TpOnܖe ְaXI/t꿩VO8ll/#˸9YcC?%V-4̓:s*$OfFIupHL-AP .uti袍^ު*Ǵ Y=NJ0iQ&`JzۗUT$ o _ V?]X`9iAj>W]MtI6h*5Z/ =jՙsdhF`:q,g:n-'M+b{ V7HcV_XږF̨G|:: U(TmU(i c|a၆ OݒC(_J"a0ԉ,M( -Jk&mlQlShx*1YClؔ%I_ю#ʏ $Ї2Y 5LfDy,m@&.9TN5:3_n(KvZd63g pIPc(m53͎Ƙx1Kĕumb!VE[1;KZ.٫%֯hb:zy/eRCde!kʣ8uԨŧY4͝hlYb/U\b>W*6-XT1JeJppjL:H3y95h:gbx؏3g!;p(P'Bt҉wPx^UNRtbDlNk':Nw\҂.8yRh nV#4,:ʨ5?^_ĤQWyB:Zh,M΂ g+ k@G*y湧2RmuĘJ]uPi~|c {EjB_{yֿ $%lP4D^ :V4v9/Oe~J[|l9KN WtFV_*ƽB<eU8d /Ŗ[bBYc\ >YVVeE%p@- HjOC-0%'g}%N ;ibj4/:ӫW cs6s-LN/^v>ynd+Mtᨫ#؈:VfI(Gzθhx8DumwTUby-PB5P5ilRq%C qu _8Tsǝ#>9Fs$ @;3gX#N1&%{g{ $>󓜑 ]omAQbD-Ta1#23NI_Ysa;Os0Q>Y%W lF̌4[o]_m+@j%VX3ANai̍&0BE4--:ȱV@COS=mti{RƅV ڥ+*ZTũXܤQM1v6S#}vQf{J~7Tpԗ'OLZ5Dvf_x X_&a3q>1 ~@F}9= U.p&?ca~#3|s9S,'<`}ۃ+6\7:Ipr⓳1fi_*Ƽ[ |76Kn Ez/ `*6D@v"B8eG}}-y*!j  lGUcIϚrʷ§ XRd`Vﳭ]{|)fPPi#8U[ҳ$? s]9SJrgK(NfI!^wyG#?w93}{P!d#G|MgI4dS[%qiz50qMhdzF1Zuu>AM]dbאB0RAd8dpXI sod09s'89zp|U(>~y<<|X}a[/<-Ic\;Klm ?S9';.ң`ER/pi*#UʸS}fz/#IX`@@~U%r#!N}RRO`S񆔍&(SDHyXaO#ɱjS ivH PÜ&wg*~pڸ HN/ ,ś#\9N{}V!U#32W/V!x"Z7PH9?C&E!pyb4*p9Gb[72p8hc'%#aI뱟E{G+Di@ֱK5$ ChW}A0k{L~ͫuϐa&)]Fa or0FHǥj <, `/9/xEz}i~,7B:gœkt#aeG%},%RTeNN=|h$ד'\v6v9?80Fp; Wu\<88H97CoYӳh}5hv?7D'cñ}-9^(O2!'y?6"@{^g ݟP ; mG,GU\|$"Vz vUEWw =7 )#5:Š`{ 9:)OHrG5*yC21j/":J}Ĩ;MRPPzϓV"q5_v>]ୟ,N|ԸXbӣAPgHJQ)x-bV/՟i4,-h s>Ѧv^IHHHX]y$ጓe>{%ITz «D=|LxiaDx"㔴ܰc(񊓇;X0HMb 0zy3$2( SgABOj_"s_56,43ޙ$A-n967PDĊ~$Q޷Ur$:}|Oપ&#ړUCwdR政qR god~̆S;~rdu֣8$}8AB6ndQoFE9gf2mzY@qQ1=XnkGpƍv(!5,݈1ΧoL|RBY~ݪ}t.v}l:Fn1Ic^61%U'Te +ZyKfX)Ĵ -u:~WoUN|Š:kfeAPzgx=-ğ/7zX"}oph9GiǷ*g9IȄ* u'u9:I9:}InkarYֆp]e=Y jێ,}Qu h{IjJnRg@Dv&Ov-krܤfD(*8VE~In8$Z^j2BHcY`Qs%Q'?.7H+E䚕<ƚ8 B>2]z+rbr',"SPW(7;W҇N8`bB~kTG,esZ.`BG~I4>e5g=iLOQ>eւ>K̄vcK&J_Z D쐌@[Qo2(߼kƴ!ƭ&*XA5#q$׿4'?D  QyD@&ɿHWD0{ɼzU H _ 17eS5Sz-OՕ#8cE紤tzNE`:+alQGl: ُh΃34Dk r1}_s871(-o'vxi#*hn.~x6?hID8'ԅ_"YO iG-c=(myw=Dq-*a,;gD3*@ ҳ6)K R2}gfLFs$~f1r ?uoy-H 'O|Oz Js}Q< !Y-涞Pi>N㮱0Ic3-Tdk(y2AU6pBB6X|oz}%YQgj,6Uo;S7<<3`Ze6 طZֿ2~7ϨP=l+/{qboQːbt`G9a++ ?5 -X`#a&*?[@= rY~~/,kKHYlKY{I/;0ll$&7nO0ĸFރO>%6k{AހIe lKNeKN$Aq,zs^L ?YjOb7xrY`9d>`oXeNfM$l 5iEYqcFE vR'ؓڊSPb\GM /"X=J̧5.W";s_CAf/p=aޗ Hw3wC &h4}hZ=u OD} %p6s56 >eZ團EG}m=f}Eml;}Syhz)(g4ҫb?o+W\r×x;MTkyC2RVKFNb6m]l8LJi3>J;u2#k[< xZ_z9cqμ.qJaXlOSV44Np][awH9#b9į*v47!11@6uRYh'MD;R,'? W/xm6McS鍗T^ZBՊh2~;HLN$f*S] JB. k%ϥ`NYp 'jt&ҕ}ŨY㊚33ZLYٳv>͆a$k|T¤ȓ/TZLt{hJAna%͑6cÌݒALh!r2ЈUM +̨'m=lT\OR&bCFWמǿMNsiJпF '6*^?ATֿu }Ri,}ƷY3@>vKA_eydnb9?=dzrV8oXVz)e R֞D)5;$ -X (i%mo#]$_ط-1__P> \$(ZaB}$uiX/ʤ̬b^ ͂#zp\dYDu 5{`{d6ъYaIIJ*@6ͯ[Wq[j}[!v8krQyOZ~-}L# z^m@=|sؚJc`hȮ,KGDcdp׽EEݑO+b?8Ki%ZB1K唯hkJc$Ȳ̋أdZeD޲$Ogd-t\6u73z[AV/*AaM4]@>^ijwmx6Jͱ{nS-Ƚ{Om{0\ MT 5U rZG$B/ z:! g5*ɜu 7+Dz#qcY-䉈-Cki?GtoW5sr!Upd~GBiLbxATA'a$*܏ e?(!8kƃE3MΤ< 2vc&,`U:Ymz]KU%9Dngϸ*Zo6Wo6}DZY^iMm Bq:8{k >4P="xc21RъKc`[K(Y(MDI!%hXG=8 &=tN@KZ__ !n~Vfx>XN,Ŀ! (ЯV?zQ(E BEJ~=47cb/EK6Y+r?y,ΰ+gg>cӒ䑉C_٢dvٛX[놜 ^^+hgOjpgiK;qFFl6}ͪ>lv<X75r]#6JM/%]JOqM&JkԃAWoxʳOvv}{pҴ\?I-r,G~_sximJu h"+^7$骀p{P2(TyUWK?'Ep ˖akEb47NB %-d@"BZ( H{QiiUU]%݄]! 4{X<S,^Do>bN/U7G>4VIyVc K1wd7t` SP/bVPP{ħ``lߑgf612=~c͕eQ(mQdLEáMdǥ5} /P'Gvu`t<{G4>3f>Ր{1<%q^%%yX5A4 Š.n }dƨ=:0Vm5<՚?XbK*vU(ū߲-dUu. yhP_W_͔:"lLVi!\ "ȩ^Qj51UksDkvrUPa5,J^5r02 9Vp!5{.n FlA#>e2Yj¼Oh/U#:/*AIի*s} X `}+WtVt -uD%/Re=u#$U6ib#b!Q{(ioqMj@ksZ;F6Y 6Le7"dNj:w")G⁶> ;˱۷ SPe3Qdrc~-Mbc(mwS[Xbv wO<ӧm}ꏺC[QhcJ!Vfb)%J7L$c鯫3 lWD 8% /_sZm<ī+ަF|K=<11?5*d+VaQsN*a* Ai'6I\E >\YgnH"_$CY8y{;i6t BL#;9jal'(36iBzg }ּ~K ;Zu[\-ݗ%P.*-C-ZFwEy]GA~mZL@*UXb32Ty*@,wjlbfZC:35BR#IzY>N}|F-g?6Wfш ̫<'i%!.WE$x`^3. `5hG4Q$'_<QfIJQE/~i4b$9q&wJr$NO+zǂjJLU`kx75 a9`Ѻ<[W᳿|q12< #ISƅ?0L,svV7jqWߋJS鮀i_=cXE`_Nz5q>2OBOU+ 2{%GH'yѨ+u)dsb~뮦^Y -ybwD(z-`j nHTҏ%!bkĨ`"]a4 !ݖcRE!c+ $v5摈m513`L14~k!; ʟ[ vT"̣յ FdbM`yb#&E9LpC<>aOY_p&H97{ ٌX%R[5nU3c^^E,f$\z92lˡt3^5bQm)iH[{e7%F v))ZY<k9qK]$̖ӼJ0Ҥr=YOHK"T1%@p`@%*H!Aװ"HmlU`PaIlIMF} [}M9/_bL5%جʱ@ eWS/'YbDib;E ]"Kʖj`Veey'4_}mddyX8_ŭ[|o t%Mb6',mc3I@6[٦ﰺ7◍ Qw(eQvCF׶fw&yp`xU[/k`[3L^I_BG$"Y!ud6h;'g}Ņ_gk}##*}0r_]. jC7s~R-ѩ/mf'Y~fEÛ^ƪ#Ge;<=F]̑BTY  nu:cyw%]f=kl-iU!Q͕Z1+Hyb[1٠M"sȯ/tNF-.de8EV@߰ 5~`#U[-$F\Gn|IIT S<-,W bKh%u4fyG2n&s*[m|gau\>tٷv5!w%Q,HLWZ]< x*`-)mL^wE9@I%@N$mA"1F]<<sIZrS5i])PSjXWo? ['=O% I%H6K6XmCe`Z+&o}nj4FK:Ge^Q<I\fćNɡ5gIữ黴=J7z4":):rH!>|f^C٪ÃU^Tѫ]H]~$N+)""?Ȧd&Fm@\o$%AbJlʈn:9DU@'ͅjQ<+ɯ04n@Q, n?[[_7qkm8J(m|&Zצּ >ػ|8[Bf򣥋7B[ lY ~5fÉ%uGq8C$z5$$Dn!GŅ@.ҮLF&8c0KeݨF$R0El3*܉<ΎEs>!<%S0+*7y;qGz! hL2iUK.ܨ=(hK8uj,3<e /(E 7)?!eJ"*j!7d?a`A<#zVY3G! &ƪ @V/NkK@Oگ+[qZ"L‘EkŴo3#-.\E}M~ia7t]evԗN9{$rgpK%MI;Cҫ;}5Kfr%C/ fYT 6L[?2yx`u0نuEs9; dn"w% 1$ qO/^6%W)R)?-gf5yucfJsU\12R,<)'bZ'#RЌBMZxbBSaYkä1&OlWj6|>$AHe;gΐL:FUu=+z+׷]+̂ʔ1pʎb,+tzK  ူIfC@/MR$NQTk#ú5Z֣Fٓ֩1-{b ȬՄh.Cw2F7xigfӴq_J$Wwޤ=q]MRQTI$Hį@j,VIҍ_4yv'i!HoOokjjecŠ XgFyb Ȥwt%vc9Ӻܷb:ϸ%8jb>Z! 2Yy"blkn!USOzR0j#4YvVU/}zi+=*J9&vXC2smvSeC`InI,$!Ո]Uc_pv/=/g!70/<~f OIj{aMFsTuBRTɔ+y('X`+ _ 4SC^[HuoH^nV IP6.@{ lᾎ OyLmY2Lqk^n 쮃36jjJJϫ/h7>U3HrY;-|A+#$0]qJNleH`x6ԳQ݋[:ɯ1 #]ԑ,2Mwp3牊Y*Qӟ<`$(VdGytTT5I9WTT{Zh_}vX#i Hxly,!qL JD륒E^|׾^.86rFnl1=iZGjG!S;#Lx=|1vbW)pmx1IZg,hHx%[ V:,ckd"KYx]^8,jk+WA JYUdi`蝫]ې+}X0di\PMUKh"iu1unwC.t7 8Y20|~+]B]r\,ފSd9 hl*Zh$x֬^l fWI| AfA-r ZR}2R-Tq@HUlK@*sߺioe EUf%YxV,KbBs]UqvNWNꢶeii Hd8 3VS(D_ls{LzI_dď5s$FʖXHo+7,6 VnzZSEN!z*bY-~Ms*OYidG}5aŬ1WEmQ[z^ȉW VO;i$zI]tۯ)+fh,^H'R1r+J}.ؕ[tvWNQ%-J+A8;&D)h^LD ;icmUrte< {;eS#Ӽ3J.t7oJ@ 7例3l|Q-n9xAj^xRu8c3WVv×ќ͔.xlyCZw^kR9XUUo,jk?Ǯ*TZ4艝B7n٣&͌*Y2(& eul[lfu֖zoGuW54,{n5S;3umkI?nq6VǣYe/,l2 TOcVOعղ4l?&\ )ut<5u^mUh愗Sl|^ H3SH'VwBZiRnN3mA65NhKq=Hq[p7Iǭs҈ #)9=pF0~sr!Xb&>FHoAoW/յo ͆}/N*޾(EO$8(]% fm$ܑS-Wr⪨i'.Tv2O]B&Dg?j鞈!:.7nWIZk@ E=") ' QBYC@ˬKRRG`JAfhmXb#%J *Nu7;ʚmZ=^9)YΓ,λP~AvnNv {1lʅEcy^r.+QIFYZk=vR 6CRBUudh\ŅJ3 N+^d^Ԇn'WY"VtLpi<&qԕL ">N\,rќrjysH{Y[xlF bxR԰M!ÞGx%u'g[9!i wmG4y^1B٥ #mjgKDPHC4ζ/~#u3:FYNuB΋f[fz1c6h_Uip&cN;@ 0fG%=UxjEmmγrzh3EUs?s6=;ZX7PΦ׋C"P,GhD5' =Z)h帚MDMn-ZyQI4cufZ՝2Iΰu5];C7]@\!Vt ܾp#IJhJ]ς2bOrtH(tS~lKZkM<*iͰ3ZZu8S4R3-4~]тTer҅]7Rlw5v5.)k,3nZU- tz3`<2ede;RĄ sӲXLKx\}Nf`fU$um`$4h2/"B/Z)^=a$JWuu.:*j:A 4=bӃ$V 7W2zܙJGZvzjԞ`=DR܇)8>f$ֺ_RMo.R0gZUw 6W[oL-=F>~]A>r>gyIӉohyuQ }a|SԄXlϛMu}3Zt}Gͺ[ydмo,%J3ؒdHBmm I ]KdN.H\)MZ^z) k,$hغjUbH6+ٌQܮ;J"t@E̓1~YȌǶ(EM؊/=>2SՉE5+]SBbJ}p([C@vDG VWa*I?RiY(#pe6=N>0$ە&B^4Q6dT&I#FZp,B3 )xA=P7cVUP7-Ju(J)% * 1(8#`Wʁb2A~i3)J9~4nNu r}RGPj}ᙝlO[9ySge@I-efOR.TGNխ5B5UD%ݘty]jR1w`0/,l$\˹nW]#b.?IǞ,P#ަnaDs ~faEDaݻU>Ehњia Ni=25oJ&&aZz 3bX!l$+IIrۂ9ҭ[rb3 E*CZ; Cm Y_\V$1"꪿3i%ypu=<֩(EgkA"4)%o{[^#GVr5YD$JHȸP/F+'0"3{n UHǽpT,^kV"A'xCbE ͒ !c#~m໤hcoZ~DH _,Wlv3wlI$LS@қ I ?e3,izd_'Bw@H!xuk47QZκ];"!z/|RHj9Uz2`:A#_].ҧF})ѭ_tpA\\݂W`SL@,XiGp*0ߕ4OHuRF9/8UpH+gn!D}'՛PC7i.'HKٹz3[trrDp(!k*ePBes' + l0H&3g`+$:SQ5'UkoJ΀ٚ:J1[ѼQM*N<"իe^SB[]y]=.7ImK>o Ժ+bo߮t]o{E ӥkEShmSz2Qk'BmMT^Oݳw7"^ئ[uw)t;/Λ]˵ļ ?@fI*e4+}GQ{PI !U*Ǹ9/ja' *G"H?cנ3}FO80"Ĥ7@V^2(^p[ND6Vˬ=xM",_<*VO9I!bk:͒]ظ>Ke9|\v KT Ekb"_,RaWe}i0[{Z}7IEU"8wwUU]ջm;jo;Cu4?;Az詣e=ؿVMz|duh+7RV-VYYrdvXfPE^\l.!;ݧRT)jt LzO:7Gp%uZTka֮^tS](]LGt6z=BA湲xKuoҕ(ZNr؇Wg@u~iܵGivZ]MѻXo:kSuN:{3z@,4G[[m?:RۨڽUk5*[~oܦunrw$sƤo+_Ddrr0Lnq%co!'.yI`W;L EXh6KOA`~W)C%yJONϕMtX5{K?K.9+-##HJpUd}Κqӱ8rjR[/d`$C!#lWԼ*>DDqlM?^C%`= Ű\QׄR5qZт)=U#@XՄ2]Z^h1_Z%GrUwQP!W'X!`z8io<41\CȠ8؝J1ho$0ë$'gV(NQ=F%YeHc0-kħM{>K\ޓg,[rq RK{JH$J6;r[.bd\!OFw8R'j. >#+Vug@nU$ !&D!wvdnp?pd]k'bTϛ;/?Ԓ-pUL09mkq۫b ݤ(eUij%HN2݉,ll3 c2K8IOf}ٺa$TĜ{AJ픱<Ggcd>BEg mjCيHYNx2J+Pr)K9f&c+*!lHYcEr~Q9h,:Pd#%h|PG:<`9C!kA'"7]\Ѥ;8Z3!w+gkҫJar9dXb. ?Q$B&7BX׺ؙ ;n#ߴTbA4j9y? 53r?erRͳz&*Rm lRU @ve-$!hWҢb>mL]RՏ?2JMW]7'is'q)C+#D,׵$!FXe`ܷ>T9$ X9$灎/K/tpNB{e;0y܌cnL>邺q=8%)G Z!6TZ8Lޕ=].L9,(V~ߐp~}Q4Ol+CL,͔vhI #y`0]-`]eI*XB <0v'B,*gI-b4iFQ `9CDVp~'#Q fQƶXI+z燾{#r໒gF*yc3Hy~bq vˎU=}ԧ^Ʉf^F;TJѣ6*-ɘb Q0Q؆Pɂݫ#4Cچ%$.78gb#;!b-rp_"9X+HB,拒2c@@Y*C-z_O|]|O=$*:Ejzq,5$1u,şYT #{PKv2(k mY $6¥)Z[ڱbM&- ~GJȣҟO۷=Y!,.+^SBlܖ*94@O X'l%Nq]Jj"H: tֶq{JJ,Vo8H$\)XX$m݃0Dlw[gE<94ՔhX #v)HnL-O"ilyҀ)QP$&YOYSZP4҂#,3}sDdf e?Œ^<@ F-c/ X;T\" < 26G(c2w`Z5r=um}-k i76fJ#5sFNyYdUT@ȓdJ&0Źex/d/!ʖ8+LUj>͞%ͳR nΓ.ګP/"9׌c+GA1xL#ܽe#q6Y2׽r}51-i~Z+i K5%0 ylE!"4ƮwG /w8ians_!nS/:8OS;!=a+{팬j RiDLpg,;eZk =ڑ%?G x!'!xn2$$I*j%N5;6n 2,DP,q#{r)0WV=mފ/Qc GW+M(&8]AQ 1P9vq"VUǗ8 ;bHK[[^{I"%,p\>r9&g0*kq-vN9`jժxad"վ c&C%#) A!jJ!*T4G~֚Q@5щePv# X e=mk*|-Hm!ʼ2Jdָ1vZגRiHJqymcAZvCE.BYnH%ed.# J(>dwS[--+, jOwd(\wSMF3L?|PպڃV-d|FQ.MVP#.Yɶ}j 9/1Gr>UQ H*5䘕%k85*NXY_] =dچVa#SD`4ֶ@RJȋ@nXVbnBƫ/]!Z&8]WW0hٿH1쏃|"Y;i,+<e^xDžqT#YGվ uw8,r#BHhh]nGt bVgpzz-ecNH=>vv:6e[%(Ŕ0ajf' !F-r@ $l3;hXB䮌iSTɈ*2K#ݫV'e[=h9bfIXc3,`=NQem ?,$Vxd:p_G/f&~ [NP/E(PRjY RI{dݡ桳MIލ?IJՋqt-t2!^wԧj \Y$OGJWT%n}!&>.N{V#ºj8nڧ <#^ե9N[Ob9HwZÞh{(Ck v93s;],BnAGaio9kC/9\GkS~}BV]0g<>N2+8-;_t"$ 3^IU p%<;qHŐ~%5eH ԣNilsG%yL#-Ι]4an| J䀰v 9;981PӢ*+Jrt&\FPQUa.6['(y;Ej}Z ;j%Bg('rtEOUּZ4uC\Z[ 'fwZ ZFsv&շ% xG C&QaoW+Ҏ.^+kE##|MaId0!Y N!-D}$# =$/Co3r#!#drs>yw`gMieDA>^ɊF/8Πf!.y۵lDI/x1ےk=9{А'jDv[cPDEk>3Jf]]aG,TzKYjY(FZ(!0Kyㆵme宦XrH*Qٚw=Wy.VSB Ќbp:[V5Iahde!JwNMv b;E~~8umz0OxaNdњ̆bكa#H98QHs z7UPcVWv2$2׈l-I?b prpf_Ktoܞ?W6Xc@NHܜ9xH}ZcfYDan{nk)FWYXpeS!(xcn*کي^N$ZÞfc6_l: V?,0o_`l3[;hdYA3DeT0U2dh9М`txwVU`v;:O1ON VTW+]mno|GіĖkvnV)U m5Pxkf+6GB#<|[h6ZN\1󉯾кq_|]}w=~:kvt~łg[${J{Kc^RMB_YWa/ ru;KS:͇NuM>UuU =?pV$Xe|so)Ann))' ,B\tm7SW+l085[:WW}_ގbpj6=S[v5~hU:اb]T6 ((ڭM*G/F!1AQ"Raq 2BS0#br3@CT$4P`sD ?g[ǭ~|z߾=o+~R[ʵ|[ʵ|[ʵ|[ʵ|[JտtZV+֕JեjߺVzҽi^ZW+֕Jzҽi^ZV+VJzҽi^ZW+֕JzҵiZZW+֕JեjҵiZZV+VJzҽi^ZW+֕J&֕Jzҽi^טZbUy1U*W^bL]y1U*V^b]i1u.טBEaxH[ OC#;:7'ΦnϪjYVj¡Aj˨i+ZxDrv UDYB@ ]H[0YzOᱪKz^l!]}Lr4* 1,UO'3@gDgԝM ׃Tcfd69RΦ9 Σ:Nbxxx8KVULJnos̲\ǤO?sxt1xrr 5j[Q:puKԕ+ '%&!38riRxO C~xlrY-)5Hp'I:>. 8}96|<91Q6Qy7} 3_k V<<<\:O<7,XftӏQ:p|ltà>1c<3:5^>.p:O|6+Xs<?Oaz_71T<3Pe5OCPH4gٔ,q:piNb9ç xgt<:y_#Û25&6f&bxxx'7LRK+ : @L g~;^aׇI3Z[~>#äBPo4 nvXì8ux͈'t<:& x S4:O|9R&u&y UZ.&<7l8mQ91Uҋ~J~<3gA<#G{8uxt<:)D7Vj4T(xx}Or÷NXG=$p;U@@&xxx'׏Qg19{éCN8u׎46Sqf<I?ΕtJ}t5|sQ7F~4K2K~<0YmaÛO?sï8xxLxxuӇ^=μztP:>1fI>ʈ->R<Nk_{BoA{:XÇ^ E6#9u<<:s<:p:pǑa7: ׇAloš^ E!TOIfJ?DD'J"aq0ԁDPr3D` ١s>Qb<( Y@~D~]os\ZQ @G(R0siiFs76.ns\ZQs)Ɣ\xS2 S5^Z)ᜌH-pD`e2O7h/aLV,yd0y줪(-Ocj=xI =Z:&c*\dU~T#F&G#BCpEǓϪ>Aǒ{. ޚJ4i5@VBڞ}!b@P>BUT0Dt}bfN_OsOiJQ,ۮb%F!^#3P"Qʃs~8%v,g}JJy3mRΠP"P"P" 2s)Dʼ1\܉N-\NSGqr 2N הMz T(.{j0f3K6/ oV ef}Wxxe3TmP tv֌d6>!ÐNs.'zq . f B!nD߲iԉvjħzWKׂWSiTf`oN~@C_Y[sפP!css>5c2J滱@X3C ~3qH 9'jxb-UYz^n d9NbjWiUXz̀؞>!Øxxsn*063t n fd&:!sٍ Y醛tT,>Z?(ϑk܎Qq7(Ia@C0wՁC}7 ;gS^ČǤ{G@c 0/O>Ik0V"LQrMؼIka4̢;/KJW6U*J0Q+)s^OvU eo+Ju 4;pҪvE7~wpK %nYXoC JCP{|[-Yfژ:wZ׆63vܴ-RxJi]r\ɜdFbF XKZ {RAX2Ӽr:gʼ:!,r)0esx9@_5c3 &3zج"9UeZ12qlϹ9'KM<<9(NsR'#ǬaH"& 3fe28lCQRYm_#el3NsӬvwpPzV9J*!M @_av4 U8E፴o-<'`*e%*z@Ƒɢ8G7fCG,tyAp ->[V;BӴe U[a,>yV;4Yle\9 odR%R(6gg'/93zDܸ?B?5PĥC4 rέhg.Sl'p+ ʄk<3r^zG-EZ:\Nl)4 VnB^TIdsT p@Kt 9>% 7Qg4 v:KQ֨9`ɚh"ik=R2X9#YlY֖ٴy*Og%*ƉX{u-3]Mx_ 1n4V7c+aI0sˀ!y8jbϪf`':(R6z*g4d&h' ։>S<Q4y^=Zx#JB.>²v  '7@48xx&F74D֕jlfR&-7bOtS>`L7p7O6 ?{;wn sS1HbÞC1E mk5a_2SDv8 m,uR[`X WAl"렂&QxCm 4M ) }d5e1*yH#7t&ԑÓ1<>f /#•5zۅ\Gs!sFb kERs*"; M\g fΉYL3p`_ )h%SV= V;(t1([).Hcs i,5:Ϥ8)vnZLǁ7'NUMޫե{.wvw_|\w0U]2pk9B &lBp#cpw͝Lϑh4>G~3Q!q qlLڲ;pꠏZlKZʓܓrYM:POcgۄf5\^LC2~`,YZM*rp( ͸"oMAlnC,Ϥ8QTJc?IJ-9 Rnf2tt %6\k7@7(ϣJb܇4W'#7{VceBT&1TSuK(>Uo#5̠{Ф'4X,r Ohb?|bi VThnVӳE)J5Qev@IKr6#0_oBh~._/m<"RG#l RP<;ebV ѣTȑSAvcj~!T+/H_ S1f5uW Ҩpt7bZU)9(?s qj8`YK!srH #R- 9/c sc:ng(W2CS+i ڡ^?JɔDKje7LLˈBL(Cxgh0.jd{&16 pr *e7ga OfD 8~A\34pQ] (l5s{Jg 5g~=CL1{dyUVnL~ 0>tw*&L3(U\7gG%< МAsP %CƽLiJDR9*|F4q_4Е?s7q 3B!5REJ"`Z-ȚXyѶg#6-4pi50X^Z)) oä:`:c;#^H#5iͣ/~$\F4<^ _7k:p#xE'h9ݴj4Kn:e2+&X5`00z)WF C@R7%^ 7hWP!bmf7Pw~qr-?t":I4%YU]"V)#ܳ emӇ!Ø|e7v'}o SQ."JT"[Sm$Ӈ70>UO@WX.I}P%kCQl +բi\x ]c-L`D!m4; DrmN á= :Nlr-ׁnO<nFX;5XBLS9f4"Zԏ oXfZiA{a;昻C~ǡI^=8s2hvVr0\r=.bhq1%ԋ1aSyO (BӬ;Fb0׈8H6'> \;m5~Qe~&MS6[g ~B.K0&dJ1K+҆L<ԔWïg#hx~C)Re];9ۉ=V<5<w(4<1^n`|@eN= ׇEf(=8m) /xtzNGY8bS9,S)vD[2yvwrns|}ޢ @7 lJyOXl0E`JQŚfOl=uI9@1/ݪ)(SNaŹn-Se3`DμMY*_m#X{u!{ fǗ{2-*0Z%>'N{ fdžtwCeAk[MkR&_pkԦ,&,!*+J![]Zs׎gX,ЈJQŻDPрKkx,ͥcê#ۅ%ڣ_ŀbܱW(qM& !'=M"8-zTgV?n ,eK 0xuM??ߎ20bLM!S*vu yXÁ vYamcoY"#90* Ȕ˅3wsR|e.ޱ{=ci0 {V}@%\[ $l2jCn A?1nhlF5~벓 oPulxn!HJHLPiΧwxf ^&aY(+JyEg lMQզcݩpw(5Ҏm 1WJ*DNL@i MGYWEZtw&o|OCiqXєZi]t#ټᵦ k˥ubs$K=OSS3}ύͦT @v3 vЋ7K=D)Y}A8t'Ywב_In;s[/4Sh=sR r()7FO:x`c7];o6&ϐw>~1YF0TD#ᅏR'}sq7uPX#Ȉ Pbr@.A0V JZ> 9{NhתMZS3}#h0k=B=[3Qϱ}jI+/Y+r2Ԝ(7f=e*hQ5 "RrʥBT@/Y]0kbs`vM=[-r4^pֶmbVt#1'eC^.S45>. $IL0 ~4y{tI>> j"UCLXE*y@|I՛e˂hF4 7?s|o))M/csȈk >)!)C#YPkEe$"U@֛GA4\^>)3|pY'BƎ!wa5'y)zi:pM G kQbMH3l1؛Kب iOjm՝lDis_ޠO9<أ5ۚ3ړ #;F IX3)XӅX O(!lb@\bJ Wfڑ:@@e H?|(7F9+7lڼN%gޙ T[4H3JT=+D KJFŭP'#Eke0 I5"=QqiGt=GH L3~}W'q2[P%)ɴrnTABM6kIkA$B[OXo mxoe)f'Xl\ LLE-H,Q XGD 1TvLE?&">hU Qp#Ibl+K Q.ԌMb TEPAvh,rsERǙVl:ţkgd#XʧA 8.sioqsUCHZ]|\ـtC{;'@CVpOk8T֫9$`\]ǯHl6mwΰAì8i'S;j9Mx W"(9)*ޱ٧F\"[NW<_ט=٨%|=(>iӇRT'M^ '%鯑<0zY9rGXo)z|*0u4[^%[A.H~dM+`s-xxiz4>P~l ɟ\r-95C>ל7:B)zbsNRci P1 4Qc{]@syLq=8GlV"c(.#.`i( X7E^}s0FQLB{iAkahQ1E (fPS|Ni?W<"-{LQvONș/֔Ųj{LUJtÑa-gО>179L>@b@N.lӣO"EnWQ;} ޓMO.-Lt,ҫҫ%G Բ6Fu%eRiIU :fN"b*f DU JH׈]<~I [y>as>S3CI\ n4w-c0ĹdY?yb|XΒd^Jx'*4ev6kXJHHYI+[SHiL%[eP8āx1tLaqiY {Tf5?I#rziZʞ@Ƹ!O)*Ժ1w҃ S Uہ(0]DójPkK8iGEP'>T[4A~|=bm*|HGk;ǰP٥Mi*3yҮD2Pf5i\vJ2QkG63\c$QX7٧-`򎁯}'iM@*'hKTffי=k:v`7i nBM6 O'ן^r7g-S3=h&w&VyUc0Ǩ' ʩTҲ~Q?XO-eUc?YQ?YQ?Y} uUYHvIwjJHS1t3*侓j-4+1kw -:"fS1ʕE0~/-<ҧ2i҈肶|%jA=^P5]Gswۂ8 {X4#zʴ|z^Vh 0{戚Ekx@Rrm djeP.%A* 0f V؛q10eZभZW1f"z":?ncXo)1ZġVZVe -)U=L5_T \L20&Ә:sJPERD|'pE@5 8>(Lf'/T^3gc1cLc?Ꙏ1֕g7'?^x k~*:'QI /ӟLˉD-|o^ bV"w{fS߬w7=b;)HܰAssQJ4<#lDWBQ0ϓ]h'TR}6p>FT/>%3iE!UmaiPuE,*-Ԟ5]|g&rfQ0Iz++2n.%3@0SrdRb)}b/|T/XK:J[H hp4Jw[0ѥ3 f'lŽgXJ 3e\BԅsVPNtQ3kd&1umS\äF9"0.W϶h;" V !Lh "S61"+7~ŬmW`g>ۇ K$gyM.nͧ7^ܯ9rcF9"1f ҭX9."QGhjDPNny'׍mfݘAH\؁dW&쥶ڃ~")Yx5$MfX;(ăRx-ћ1f'/C{L;JH?4|2a+2ѯA5 Pl@+@`? @& 9qJ9_`i%l%bN`]`U(DdF^bXR*Xu&xL,)AσԠQsP-KL,zFBb-E3%1`ٿ9I\A`%sc7$ 0!c1}]g!9Vh~HMٸ6Rh!(LxmxM =*2`لbyf'$'ԊXn#΂F3AavBRe'GĨ򩍼aj#hPDMg4?sL=OV[GJ[L%bRBv@Q WRS^QaMFvnRLu2U9T􀾗LT=ḗ13b(ǧ V=AloH81ڈs͓f$3_K1}H%ZRbfTݢ3͠g#Jy>FfEx1Z*=(ʼn t',{Y 6f05vwYFi:äY3qVx >j Mu0~9KR@gҗiwf*"FM C&" P\ `E4!>L9k˫t0-;ـ35ME'W_s~qEyFZ0ƆfjiYei_,谣%#0DE7/re0ӣ#.h(VTbEKu+TづͰjII1`0QrRggeQW=1Y`b,2-w f6&EIUaYRX⃆ T~ЈҪYӽ+wڔXs?nOIq{M>ҞJg(mX49QPD:TB D!MKA<n^p-T#kS;)(L :Z!:+]Jj 2HQlǤ||`?Йpң # Lv^*G; P8N_-&hHI4 a0"T2{`&- 3S e) gYPheYGqѣ6;B\f2AfiY0%fsw*VeTrA /턳 miax He9p}bR G oD1vJV H)&.DKEtc0L 6GbZQ2c4&1fab`f"QJt&P=4XrѼT;]Iꭈv;1Sq&*$t\_D D7$^5Hl9C0a(p6X3(Ec&@`b0CQ)4VÃ/ak}<Hp폽0xm^mFZV1S.3%s*^=cLbZc1*]% CXLaeҘD@Q@ #o5^f S2<--`#FԟިFezWW[ePLVU#9Ʊ:e÷ycz\nL%PeabLES  Duk\GgxChDآܵm7 nQ*Mb hf8@aD{r=1LfI&ˊ;QPr.m0z,1fVʵ3SE7sMJw-spS,9e1O0niMeS s4 zQpH"X 6xWbbD735 =E"IB "򲩕i WGIzJl2~jb*yL"2:hya :L޲HCDY@i)Ғ u @q7p%AߤF ZthO0yPwzʉTX8.&,-)`᠄:!A E1 e& byJq-2JusJWZdJh8ZSKu& r0feA9LčePDDkJLғ(ȕ.?|\J&S I2-)J@MthRҊd %[p,PD[Pd((ݙSr%20EZox L 0abH3J` OX  e y@4R;ф?!;T";K2ȾqLՄ$re %jSXLUF_8X YJÏGE<`eQ)1Џ T>0l|P&^P4+,=8"9[Jlҍc&)bŮe>Fa JLO(?e?ȘWo;J@ =t"2ịJҖL"!V02D eD )iˑc9 Q)2ϔ132bc~FZu Q1-ZPOS2 O =Tߚ8wؘRaYIVYSS+T{BjOh(^b^hD|k Perl5HʃS )iC[GB`W(0ZKE9-7o51VhP(mh4#sh duCBVvf0RP&S(%L<%EſFo+L9K/NUHn} %5Q-yA=AR`2) v*!xXRdXQr:D6P>Q夠GkJJ"PtPgI/zVG(RK;KlDM<Q7B@! |`GANcӅ<(Y%wɥJsʃxo#zM:eA++9RpJu>R?xD&^s 0" [b)R?y4L^/%G W'Mϖ P&.CjLSVeVY@6-?yED:c`ҽ6YD<rc$`^eLLMev?3+XXmJ\tQҭ?ͣ kTŤO[-*#,5c0XķB%a(J+@*1Xddm#X%[/ׁo+Lz@@> =^7coXuB:F:.Ui]f&bT4 D*"92)Q2vC P󔑥Ȉ q)-\*42^Ep ({W4ă=Q=c. }f~BSE-沖B%18UYR%0i[C딁C^!aId8*XCnYv瞐`f J,JqWYP` yE]"E"f2"XVTw2>D2*M0% PİD7xo3*[=~SisVp=f)1z,QiwFSSj& fĢ%UJ{t02h%J9NE|5/JJo1Qۮ`Kf"b'3'ѥLOiV;sUQ+) XL9Phj}6AEYI` bb CeGdS;r17lK=Z=Z{9`~قÅ*8)U2 7Y-eƅ= ť!?**ɦs\<̤|S`G^֘f2MҢمɊ &$-aO ?S2Hc50҂TL3b&"E NQc0&5fUed0 6"(w^ay; =D\# DPɋyGq(+QlSVTN0vb#BдP7[]EK|Yw90?c bjT}L$ ^z<ŻsLHO0ҙ$s2% L5i0faeW弚%|(+)"! QoHLj=Pf*4Va `(*^pAXPFe6IeJk)Q)**Q Nޒ,Ť=Ǭޭ0L*3LYF̆RFDJfa(P? E&nEíݳ$i2LJU~NA(hULE&PbfdL([0RvD>A+Th*HCuNU& E?eJKb~1g(} &9*T'kk cʖ!V:Pe^uDk9Ȕkn%&Va;"P AT;i@z(TcL;y(Q)xi1X?1) H{^6CnT02j=o;1/y9yM!H+X >V GUYV;FD 82lLB6|ѐ/ Ј6A+ Xzҍ _p!ga-?ҡFZbjc1f>iY5@2̰)DdQբ/ӬC(\;!0W7HI شbWVBaL ICٔ?le 0fJ(b G+*e[*k޼IKJMDzR8i*RTBcjp @L%VnJXeX+1F4\J2# A@ 0A J_͈)oAeYL[ARf O0-)$yJfoSce7BPЮUsDU"wW'& +cYݳjBbS?G/BW *% &Q*,oJMy^tiSSJ emiN4p=V18LV$, XQFzݴYO-f %LS X/ĨM3u#If-``6Sv҃Rtvy|LAQUi(Y=D8"ChihJUt :ZbLe93yM'_3žAS)u 47S%,NDta%JGYf_Wỏcb/W#5jz#0=Za#( 2uWr*'d( Hiemh~x3] )T9W`EyQ340 %  .JlsJpi^4o-tiPEa+ H}54ETdZO^0" (S$̔VVe<"fϢUyFƏu))WZUĠ3LX=1a *2{H\@DmV&bV>rraCJXrNeW*ԙOhl%u&8q\jD(}ִЃݻ7Y>hFa-6Qʹ#T= \jjN[%G% G"W_=q1.ż9a+WK1r05\oyRGTeW>R}wVfL@:Jyb<^1*@Ҡt!)D)9(d:Q?#g hu0D*CSk؅;1bOh=d.%]q2 #Z;F1/(JdM&,GdI@&=Z>aȃ*2ZMy]2m F%ţFj)1[0smQK-#ycɵԎcY*тL-+JT#4쪗*$(Kf'+]D*A(R7}V$,D˩0gj*u!b5:9z,ŧ오?`ueQR:w Iqo3\5Sbm*[;yr _G R{4W4_2P.nQޓ'\T AiimWTQ XJYѰDj~jl%*dzX]ožDhq3T#_q*,bS*ŧLa8= L;,9eUy0R$OgY쵘6%&fvX*ZPBV`ܴ:«crDlW+5ahX@M#zfS4C LC($X.cTk~qڍ@-T-MYF:Os D`,cd GWk\(oDQբ@4iHRY@J hwr(*xKl獩(bT9e6R#0] LE"zJGt ib1 !r#/\Jd&fMiRJQ/kM3=WL uXbf2bV|C'SXFkDu6UFX; `QcjS 8!pDU 1@ 1~y#)|\ލp{=m*knU^Y$\8u'SS5q+Ez0bRR]oQ3q$b3,mTU(3xZTefEzk. ^tٞ8!V@4gX 6%&݆0QX2/|"-oq+Xmm iNWc9/A5 QDCґm)vu$@BJ{Za\ JBS| )Bl4]&B:JLW]zyAbe3egMv45֙cpm {1F:@=DbM,a(ɫ,Z&ۦa8}b@-*Mʙns/*7# ytijiwq YR^1yG-ʶq+_)D=&ҍ YBDEqAoGtw'fפc]v? fŻL(B7 HI [!e9 O51<W[S#,#Ho57bl!2 fyl ]]Be3 ϭ7-l5F0Rz2vTX;#F&ǾMuQ&0ғ]R2|BLIh/V:^յ"ܸ1--"=fu ,ُœ1S``M$lrcw%BpK$9ŭ2$,Z,f:ms W/O<sICb,ܥ>/f)B&/R ʠ*ZUCvўu2c:,V9Т! ١+Q7,3d )ktnr/25MTLP#nebYuXr*7Xf6"n:V)knR')3Uhq:Bc7@ %s] W VAʰ2u&Vbd6XKD*xCǥ`i2DF$3 (nj|eT/94ᣂǪ[yca)$yp_Y@20x]@L9jl8Je7\uӦu"6HQQUv;6VC6@1(cԨQ)-W+`E cIQg1lX Zp1yLQw ãzS))'3-u0dPiS=;9VU$BsX4bJ);Jl@܈)b]%[Bo 9yèDjw ,J꫗oYMiu@4 b[&Tb6HlZ9$").5[(Wkwo+o6V\B2KHՊنHS`@SIv"_7s!b6ibwφ֊,#z+?1{6Qk.yRMrJc)[BM-ZґÓ0ĉR. VTmnwl16gi^Rp׻!BKEZ=]Prf;NU`,K&H 5yTjkum/b!A7[Bߙ}۔r L$)=@;lco5Cv,k T"\_>ar)-/PbcR5/ =%WnI M 1f$Ar5,!,o(yΤou+ 礦2[;DjeFʬA-NFEw fCN]R!ׂfc(O5 gL<ГyP{6Q7ͤPlF!2WHoHsBT_X.ݜB)4 yvLCW,ԘMZWGh7"w10͚T ƦuZ&Shmp#} cYMX$s1BAF5U_ҡ {e#[JҦ1t@1k3mQijކn8)oꅿ>Q@1u)V[^pF z1 %@3s7K"+Se#s} ZO116,ڟ1:7HQ5DA [0UZb 5C;[^L\ FUs(*/]wZ(|7zpKJ{;Dzy,!o6z Ynu=%RFգ@,u?!VEy-s'p%k, &˙͹EZ4` PkD O5ș>t4%MHuU99Q9ZZ[% XrJMF] Rt&w͠hO>| -7<&rl9IJHm0Z1xj$ !4h>G9~3ĠIc^b[#}0%([ / cO#)#:tVTL |Cx"ov*9b\mxmt&h2XVV2tsi"pQ<4KpmT[ΐ71V7KB4밖!R5@ׅ]iusXf yT ookP2`%;1IP+'1MBa1Z-ąwm/-=%Sre58o-HA2; Π:Ѡb,!M"-md] :kj۔Nˡ&&{h ]2ݔU# 9%*>%+*/ }Z\򕅓UFcK[@D\جóuf"Y*)+ &]|[* H TF=e2D(Ԃ- l\ .edg)K-}l%Vè#c)(@k7&E*s3|rc?e*U]м(r K)Ni~FqSeiypJ`lRhM2A܈hD¶>Zl4>QF4ц[MaŢ JCqa3lu~Ba47J+?b l99wG2cw# 1KeK^? 6jbf?rXMw:( QIU:gJkJ_#0.isN)R+?>'v($|FhRXڝ{0{ KiXsK@N†]{&[M ,&6E4MMYwBnTsLwD Ln3zK>yVQJkL(=%A*r3Gtˡ70؍ CmohonV"t0d(5<IGto0Y[@eNn0ܸ+Ccx,xEN3w9F/jL^leb ui MER-➎mM;;!7H,(B9slX-h{X#(tsT[byq]E}/0,I4M16uyK9:H+G![rlcBl 0o>f]XL.7Wq}- A wi)bZZhX3e:.4VmQ1zi{!N&T5E Pmҋ0Yf P{g Ԟگ^ڵq<0vVv"7xA:MB&\yE*0wEȊM&Ye,rD=\iW|C1Rn9qo PL6{N\Z[k(/rey%H&6UH 7a-c0,ˍJKe6"PWR҅RJfҍ@2碋l46"UdbIܞ7* /)+ژMJjv+14kǹπ>b5KX!ЈnR!i$iC />M*pAG6vN^fwꒂ8hG(#Bv`;r놯_idun^:6P34|gxHi3F yq~r^M(N@ Hl"8SYscNCp41A]O)]Y^0@#M&"*Nɼ MQbf#t[=!# 6f$= UXb 5 2r(\Sa1sU0fm)BH r,,Ko4xr@:]g%tL7:P==# v#I.fRR,#qkC&^4mclamLZ`/ fXYa5~QؓPÕ 7-hBo s&Tcq5ٷHXbb\e 7-5[X Tyôp6lv9l>UE(`ic_)n ~β=M\KQ a{ d3@` zS.m"h;*K ⒽwҨ3JD$j!Vy &Jv] iC7t>Lؙ pU\ώG 8ezMs~ܻ1, Pݚ>Dlb+y|.L|KbZmD[1f)j/fΆFf/Y#! pPIt(&8vN01Vh#Vh7yqh9JkXNk&jHJ'1j \gv@M?I h \1,Da7 XkhF ~##]lEb G[_ I2KaʯS/j T ]aʤ +ׇ&-zB aڬ6jfD,Wan) VhFc p A0rgѳ\:>O}۳3pFms 9Й(槳^x ͊\e!>Z>IՇ WEƿ Y7Vӓ,Tn5NCV;A9VXGm;3u~XA= !OBP &!Ν4U5Dz-s ڦ9[B&kL ^,bhaMo. c+Q̙U)m_q i[r $ܩ ZÏYH8 Bn\僸oTo6yND@ILZ6~] W5^&NE>Fm1+ˆ’Ni).Ҧ}VrlÅPJ=O0;I{[^[}c>|ӕA9S2 -|˹A)u'U9n!*yM盁r OkWJ@n?351X5i(Hm% 0e'S1ʗevz'*[Xb#E.j(/A7Эλ8O; w'YC6מ;BR*=lx hi64̦fMqyp;L7sď\>ϧ W%g:Mp. $.C T~:3`06czM]='AÖ-j1>#hHR+bZd$CD!3s x2.t?s~ɍW"PT Xi÷x+!D5B5HS]fMF/v&RWU;F!0PÖ-K*'eju3ϐ8&fȦ h#^i4 N>s&ٵq-zKndq[8rfj%g3y{[Y k8'v~/H}/.M'sfu7hu5 e1)9֚2*Dh:Ϗ.Ep_<[p }9f/ILT 1ī1Q\7 Φ0@ x6];# $w3~iZWeqyj=׫\zeMHb`Owo^aD,[X1Meb2ѶlDgE5 2ZmXga>b}yʔxS,ș(.>JL(%ĽfW% ZJYg2LRSRHw^⥌9@rHYDݸ;~ Le8>}lR07aQ-tähMg EZ8\\b쨐ݪ|+XU1sJ1ySUfe$ h-èЎU0Ҹpn94fqL#$SȕßK Ȣ JJ&,V= )"7"Iܕ=K$W=l4DS55)M.UL]"؋"d-D75AIFɄzJn7YEܺGn)|+(Z3mޮc*Uf_B`b2,b;The" `ۉbrW:k i53B̊Fy ꅴ0R{ݚ?9((T=gTZ[lIUԥ^ȾSx.Ѭ\ V[C5]X۹d@_ Lkje{!Aݚ'"&P]LԘϡ J.lwSllLC݂,`- o(tm^h),8601 8H7KeۉPڲ(x( On4/i6RUk j86~Eh{TmY&gr0/q)nW=RRbJdxBmk4d߬2; g@VRD'$njS XZ%6C)6]FR,ۈo/JJ6&z;hy5R()auXڮ֧"jIX0ɴ^Di6 c 142, @U䑡IHWM"Ԧapf b"*ޕw~L^o <5A\0. DLܦ;WiN&/Ye f2jzʣ$Xs 6~sR6P#PP:+JbjYOOFC^(9A` "p5D /{lid \ ibfg->uj_aJ;6L#GB0X|ul񄨊Ϡ&TE4ug7HwYYnSc1T˵4u?zJ]1kpוp41 IAT8KVJL:iUC4 Pg\GFU  ?^e *be wII9JO(Rĺp;݉*dg3*6VbhR|=>ʠT[)F+qTDIU{9^*sws 1:0Hc J`k5ZnxM7҉be><9"yB\(c ŠTPf˥戺7HWR>ÕZ )^^!zM٬ΎP-iPSnE*oPN9 aQG[)QAdH4޸ TFboyqaӤ 89:( &!8<̦H\m^r£TOXNX ]kQW*oK b 2Y ֧>t7gwf#R3m8 *},Vwi*{I3dn5OW}E+45?Jmq9-^o!0E ЩjUF,O8qUEOXƚK7>cCLJ[H] MHB&2HHlDpX.9?ǚPv [rt.x6S+i=(nO.0 tC8:ߛ a[;-M rɋ:6hNd7JҿƖ!BnwfSoYkW#>3C!ɧөf3wxEi~ IfMh֡5jI'>}ΎlŽ:1{V418l0Bϔ $&wHovi*!i,\AUy`T%uuFht0߬:tSjo?IQR3of v:=cf70Ӎ"XXvaєyNÃ٢+ep&灿XѬaϗLKQ*ۯ nPG" O9dbHW %V*+6|l LMo(1*c+R)PU;*J @Y^NR(";/Uc_wLV0IBCPN17HZ/S[9]J4.UewK/+?m^!Lw8 IY; wC69EáHp&#УHUs:;ޑ;H%(oM3/u3W;ƺnѮoX,H?@*]N Ak?޼q*Z[ʀHR9AR\k5UbA:oG*iTʤ˗ ƻ0A8& ڛsr2).`5LhybLsYޢߑ5Ijx,pbm7N^>p1T"R=Nja.nM-6FhrmX:Zok_CcF;sosQ,wTPJ++U.ba=Ƃs1w-5cg^L9äwτäe6ZxuLBJ HMz:%")/Efp6/9rLYhLXAdA"n @ Ơ*hy:(YA1޲iQO &hfʤi*%;Df7GL%Pޓ Va*0ulVJTZt*aXn&C0J&L-P&ԘJa* VaJm00ulUZa*;Z墘LŁjI0BzNdd:e$NI0u[.`Lo0UT:Lo0UlUZmif: TIT V!GU 3?!1 AQq"0234a#@BR$CPS`Tb?/,,,/+,,,,,,,,,,,,,/+,,Y*/}e*k.ܿ_̯2"OI_N/+K/;&D_DBDZ&-_E1I<_!p/J4BQE2WFjb&3lI! ,Tq0w?謨H+x1> "]!#t|\?/)\4e-*ʘGZ- md#[QE󬨬O:Ίʊ(HImF\GCʊ<; ictR-$h3N|j9]b<~]'o]1]ȭN4d+%"*O#VȮrH<ȯLf ~Yp<޵|g%͟u?HcD9 Z!>O<\dKo^XNdHG4IT&LU&|d"E|(+CF(#OpK<ɘbm\#ƞ?r#/,(| y-QDݍTu"'?j1~:%/UC%'u!'EGya$NI5"Ċ1*Ί((8 ϭŖ7W,,LM\Yx]Lc=p~yGr|G&>Q$5Qy6/Q7i oa<͒$BtIS8ܼbIpGKCc}nbCI~BQEM&IEQ.G_֫j9(t7|G.:u0jjOG$xyG7q^+)YR|ԍcb{ \+g;dDQ,Eo|/QQcG:(,R,\<~e͘'u zQNuǗSkRTS01ǟ8r~<7PĎ6OlG'dr\dgH%KP.2d{c|ed^G?-O-ăQۚE53Sebc/?8mRÃ(Zro9>H#ڝeYH=dlظy'F.3Fj+Hz/J?N}{]MW?2/$j,tXYcN:/$j9y'Hnbt_jetjLN9VOS> cE!2t,]&رLOXXxoOt/ /qBM$3zMР[ e!xVp?S7Ŀ%xzNRWed dY.e2+"D"^CUIrITCdH62)$) ⛶\ek_nt,YGC1F0 \U39K%^o%Or|b$ Epd]3/!aceęEYu ~jzxIv6)u!cK\t2JD+9V/"ey y\dyy,|Cԓo&F/':mz~##?0^'#wFreEU#]GDHbڱ@p:}]C:?~bКf4YӵC) . Ed\\Q!hU->c~'0^9|b%Q#t;ƊG%x9DeФ#!_cr 9t]^x0"DQEb"DFуhDq o`hѩ]|1),:t}vx TImI?ޖa;4r[7G|euIR+:X9?F9~Wblv'$6ETR!Pe6!  ޼ib>N\#Q>Iyuza61I8*Vj-Hk%бl1܆һ×%1db Wxdbzkr\ k˨uɻQ%nȪfTb芶j/K.ZF'd]偏j>BJNe6)^4}ɉXXe#~Ӻ"$tҽQCdwŴ oc!TP#Dx$co:ΖZq :2Nz&уڿ,kuy75x#edbaaPXcHγwXjDebDH_E+IV]u}K02!c鱞?ĎГ5$2!!ĒR؄1%ك--80 $OtL^ϳLŏ.YҺjXz#? BTCh9z해Sױ=O);1UM% 5XMDo$*ma'cTeSL>F/+jƎ]B#gE,ru9/l9&Ȳ\?h&K s,JKsl5._u]n<~V:\xbŝRO8} vkŖ*؛"7yQ ) yG\"m7h2Nه'8ܗ,Tؾ3? nF{ %A*XS$Hrxe?j w&c}/UaG1DTΧiE#K%+m~'7cΝ>#(r1ײ:q^KX2HU$b*10ܿL7 'O9<9>Hu/.Rӓ?01\I?B'1QM~$e\R$}ORXٓoaEW"4oy#$#O6Rr0UaWPf~;.Y1]/T*iVcrMX|N1q%>dJc =7֕#}+%$(ʟtijJMboVe? Ā7 CIbRQV.ܟ_%\?bhY- .2Iﵛd8:FDK(ʅ22]M b9dQDH,*R8Jc5Jn\IkÝAqFn/nأQ0EDWV5L'&fk"_jDB*F$O\?3~5;$kjq 6QaI|ѨƮZDX?B%!6%~=Yɇ}CDx:FAI9Ybf"'D/Iظ4d#EYdY/{ƲqKSO4L(ɢ1!.{u |ADQ8%ePT%M$rpeQ4)YQB 'LR$M2%yU4S-a$Qb'ed,ĊT4Ĭq$idvd-Օ++, us#ƓQ(%[dD$PPBED<*_iVD(]IrY},ƋDQ)S8v/9J44\YFB(d 4);#F;11hv4(!EX_S VA7b-)ccPdP( $VLQ#la}/a=!C%D6<  ;RҴ3vlnπG T422ϊ"lR a,D>.dBB,+%"/ Xl'd65C rd !!窎ILGs0=ȻV&U&6IXi2l*DC 9<%=τljN=ϋDS#zu9Ȥr8lhJLlÖGD]*!;/+/;b-^R^R%"!Ȃ0 :Dr,p-Kby0Vb:B>)б5ZM$ntKrYaD?O/b_q#eYb8 "EP!V:48mHqtit81Ah]9K5V8d  hQ'lYYe. O0D? qOvbY ,hHHG&PE5T7Bɢm2XűXrIv<.IÝ$8&,($.lkLjЧc%÷ftGfeCQ?ѨJ򢲡Ģ2HIQ9oC3|g7nb-4jsf̋mpca98EHI$E8,6=*CU:#а$[a!4qPVGd) :E; l/65FQ"<R6ƅv4VTF$QU󏑢]1A09& 1j[CDeRFedpO >2$lF{z}yH N6(QCȲkaCD. ؕ,m]˱F%X2(IY"ρhHU"(/e+r l<Į!LEȢ8W= 54kF2p Ӓ+lq-1v}(G!b&j/vlBʶwɋ$%ҌE&ך#ȖDb$,cZ",Y&LHb]OIa_y' 8(MOβj75)}K%%HЅ)'Bm4(/ITMS$0&ڈ&bB5k;e!m 96QawF)qꙋ7D('ᛦYlRY]rmDi !%d"(ƻqQؔicfYd;!KȏB.X2Yl_YwdH\VN CrKs}*JuOqHr#"yQ}˂vh+claO6I仼ȍm0-xb K$.h|z 9XGkQ[cLl"!DC Sb.Q>Q<rLk d H!!侃K]_Bzm6IPVFӾt&%$$(("dGݡ$56NIT+"C$xf%-5BiwE4UeEVLE };hO.摥U4+gv.4C8 ƅQ"Geb\繌Y/(3܌D,kv.Lr|UpP!w!1.Is,լ2L_9BBBԄVEQGŒD4Ev$V^v=lb+:((ihejmeEQE}iiHƘ{-hKy٨j5FQ7ݨj5#QWrK l&e6[-_cӢ(+_R\ eev-ȽRCCV$-V5O\2;N4Q]W] /)ei+9!fB0P5d8$],jeܸ#!p?ŔK44A=s#edp"\]1Hk,]˂<FkfQLk%$4K 'eFņ8$=/R2^[9+%աA,t'bcEQEVKEv.\t.,"CW<$%EWrEh˜2HKa<}2<bvy 3CY,|dlL:1bbebVU}2<| G]Cj﬐~y!S5:5/}6e|,/=eٮBKa[-HUM"JPTMQ%(m<袏:lXži,Зr<!v6YeYŕYy?EQEwi4E٭> E|Xă5#RC"'c(1<1fct{Ye!v˒,FPj,y,i*hfK) iDS\j5FXe!oqv5؆QEdgk%CHR)w[-Yf) EYeEbcQHR)E"HR(Ee>ԍHRFjE4jF)']_eYEZK-]H,ԍHZYˉq=LlS)b'ch_F5jEL|9 4ȦS-Lz>bR5HSU&*C&iF%_MfLݴQ+rrӈ|[*ʮ,4Z- "E gE,袳l*e:-6ɫ,EХ\R5|S⚵ME'*hZ66)3LM1>R\MK&RMlk6EH4Ydb$#.(YՎ&,E,(pcÔR:s%kYE"⋉k*>DXR,ЊE,zJ(MϘl6YeY/+5Q&Yg&idf͙LeR/=gT24?SC4T8K4UmBh2h\:,B) P. ~}B{e$8(HJEФ9 ED}Yycb+wQEfGGbE~C>_,/7Ȳ y,ûe2hM245%mlhHLls$eli#e(d/wYeYyYd^h5R%'XG4>y1&pU^Lz ~?CIT^ƪ> 9DU!3QYYePj/5+$ѱFQhi4yQPP;W{fY%أHvPɉe&'|Ë-<0'%%|ާ5/RT{&)䐻lŚܣJ4M?E$4}& ejF55C,".FŠQI},Y,HfDu9Sff(3LИz 6٪F53Sj 㱩M+٦4QEF(e3@iE1 %+q\u~P.E#S52󐬓E٤{ fbɲVQ8 YLQbB#+-By_ejfIWn623fTK+Qf%LYc2':DjdeQ]V8NCI)穈H"$g%<4MrME>&hM".ȅIEQ]Z(tLOy6>S?r&IbbbŅ!:&QBca5\ 8.TidYYN\ F$d HI!QcBBb77-9=}yi*,,q{Y$&GEjf&vYbIQf"BB1ta4TtзɌL5!E&"IE6|)2☭6I# p^Mtc#9.hPWb1jJs}dn$䢇8$EEDԍHڳE"X4Z- 94L$NI#HR7|&IW9N"Va5y$'F&B65b>+#6.2e7HSb QYr$ViDF  $(i4#B4ز]ȈBxcLe#dYEI徲=ORc!ELHSؖh# -:ɍ.Y (!ee@KbVbaZU|&,#R5bLcŒ.ɡ"+8uyPI[ fbZ6Ɔ !)pjRVJm=/RxtM8G~Dg$,6J46 NGl"LV9+hr irK mBZpإ[Q'rs{[{"QV=b) iP۳ 6Vhbl&Ycd)$"?3"M㓱#$%BeY&3*"̄II K G%QLDإL!v* G!Vjʲ1vǵ B,ClGOsE,HT&1I!Mv.Q mZdU+ $1$ar/aF$X2ܹD d`&$bGb.Z()Q\HnMы;ĉ {B&dG"8laIE3 ̔؅؅QV_-Iɋ'7:t)XT|D8DXX .L\E v#a8R0ĭN #Vu2ԒF4:caiIJܐŹ$$9S%M1TBjH-*d1i;t9!gm2.M"Пdbh"orȋ&&J[X''݊ dQvi1LJJ(PҒ#pua|P܎>1a7l*ʑC:0䄙L(b Ka!•[ER$]S.o6 2Brd%"-Wb TK#(&67)Ʒ(hcb4(4agV(TbbR,="F,r"ka!"VYe1Lk!Q~!9.w0p4v]sdc&5F F1Q*.ű&)MnbS,-۳ZӱLuCiɠC-2ҷC~CvE!5YGY.ʊ) 5LL"hJ&2H9Nȶ&rQfWvLN1DU*:8ύ,YMr$ J$51JBFxviq%&8JF i$2TMbDHΉ!zCK#F*%DB:dS م%F#M)… %D8>)6HYeXHB.VY-Ȏ,Y8!,N՘& #wA&aa?jx&L! .Q#2{M &(D#{24" Dk$&R5581’'r#ӦN:8e1wbrezp%/Ct7\wžX ThL5pK?"1 QlN$IQJ'Y2&n-1!%HV(Аb- YnhѹEObL(eYChĝQՍbıH9 XXKP*5iinό"9e@cQroJ%;dq"|gptJx#a'lXKW'M)Mba [,JBHHdD!=D\ $3IB "DJT)Z%!LIXÉRddtU!bMB0œ-b)2#  ̿K\sZD7bDJ1,h5dq1i VG _M 1)9.qgp?zߔCZyDɭ6+_ܜ\P^chrD{#JbB.NƆ $j5YLnif&.%4xxDP C=N<5:u#)p,GE׾2ڨŇO9ASboņ:vpUF_<{'HMaXQx'}Tn:WC`x3EjO9٧~<:\1k >O$C-)65d,)Yob3 T1AF~d\"rn-8ooKRpDw0aGYyM7AuQrJ.q(n^~G; )NNailKOsqF&O. z[&VFA=d5 _7k/9bQ;vKxDbc:ztPUu<7/ccP{$]4u??scqXG~Q`C m0\#F"1^xS/sƿ.?{^x:'jgW*x`x'Sl"]I+ÑQux3' {]\O_0_xۼh]TtrYcMu^W=Dg}<7Pc~^^x;'~j~sx0:/O.˨i{<{x7"x}Vt&xD_Kexb]8<{ xwxod1B2+aPئk")lCDTa묀lnb$XZ9']{':;0VS^$rs<~o\!tTY끇< /]]{ǏCVU`cKbGu)> iPs'xO Qqn/N}>ë%'&g8tO͟ MMr1zYt vi4Qh'L/q%xԸ܄&5N"&<+%!Hjչbi+ }&g갴Gu/.Ox.u"~֋:oǜ0pzt~ C3R}V 9> &๪?:0'|oKD\3:JxgU'h5F,p'(Gu_,\:l=$d+0'*GIå:L.;'\tŕGuRI+.? zAxb鿉: X[1gXt^ ; ÊU$xF:\Ai%ؼ#0"R( ,7`~'ݓD'f -iEНdRhK)%DENbIbF"hÙ&#() aE,3؜ T)QLO+e;{HX5mPи:aC1b_:YսJMzMo6CY(&y[,[edG1P"ŤN QC[QPE$,D(51^V&U+N$[:WjBƚ_'/ޜ9bJ:-/d?N]4%ZJJ$hI83(~{3r\]aa1cb_Z?)\t`6"F#D>Ub6MV%4aEHP+$f$R*~B7t!a||A"yHȐJFQs.bbɚ#Ď4<O)ru`E)ÖXlœ!kdPqPP1#Q"8k%EP1dQ"d#ĢԲyHsQai$-Yy>2(&I6aDvKdJn9Ad.꽏Gi?B%,uBB'ŔF1bQF5qtKrPYDHhY]Guc&&$2[ bbi$Y)Xd ;7,G*ذNVUR Fډ-Ht)chD1!PCH2.; K;ȖVXTi4h܎O;ɼх1$IJ .2Oa! ,Q%t|b#K#eV',yYd!M1E5Qfdd%CDBm,A19&&+O"H&U8*qf-$ mDt\2XU HbwKE "^I &%1 cLv+l!l^زQ$̛DbFV]P쌝NX|6ȩI42(ډc#$rmD%/2%򬘅bIYjD,:'Q Чf,daJǻ0햢ZhR[৺4Ѹ#P^NHdȦED "Ylh6FQeИJ4K4Z$BUDaEiٚXHJfF)(ĩfPIDF141 $X![8#Sm-jU[CMqLnGd1v)rQT"c1n$U+ !y5dd'$!JCr bKQ^BYS4Ŋ,i1X)e2]i-  #3P481viD/$EKМ$ye(?CC4KQF,qc×/A^gcС4 J>FSX p^$^z Phʊ(EMbY4ęBE,8!1 02A"Q@q3Ba#CPR`$4?QEQEQEQEQEQEQEQEQEQEQEQEV((((((((((f_WW _cb ~b(,+Ƽ(ڬ_f&22נt/M2!/xW {7H?sb)Ŀ_l]LFԘ_Y~cO}e‘eF%e>٩/>_^,Yx^Yٵʐ'#u DؤZ,ek^-fбk͗e9ǻ'$,Y..do>Y\]etz,ji*F+eЄ$aBEN,7E]yLr;B4Ia>]f_BT>..C\ |UsB5H=b"N_s4uI%ȈHEu)\5HRX,C'-BVGcB4 ı,.c43|?jYLjK D#46/rĹ"r&D$FS٠$ŢvN$!%BRXԍ.?*-6U6ѧ>bo }*t,IeYen7ѽ hލ 0_moIZ#ׄ0#JCd}5iQR#DDi5dRSslӎT8.Dz>ׄ]BB%F]}c#.!}hwOqPFxn7ql䇵 0\ZeK%u>%egJjWCEj$##]#B>nŪ]a#]?創&D}+\:Ѹ(G'$=YT(.&KѲDf_oŗ˿](] aY"5L^K>{$x]7VImbTƤ~(r(2R".Q[mz.a=xK!e.%>1%4Es7T[ĺ GK> /i>q?n&"$qlrGf.IZ>7.wD%G(]bX~ Ǭė4t%O]ut#%I+Cie! ,,M*H9q׮xb#ׄ }+ua_b%(0B>;,8d~PPm6QFmFmYYm"&4߮%at.,<|"KDX +IuKەvt%BEY1eiP?a YYQBT5ea+;EЖvDjh͢^V;,GDCJYƨL4> "+Xӵt}_}_J{_^VYe,,C++'E/ ,cKR\/ۿ&,+k6ZZe MÚdZk=#xib=.7RCX}8~ u"=+֍_}KHlLO^$t؏ jкdI+"/.󏅏,<1B$!dWcWmi/vjϠ#i7cʼn^,XE>.ȋ>#x} Kf+w Ǖ/σ2#Kp!7PlG]cIO|{Ez%.4 HVj*ɣ#~t#>"}>}$>foӭԂQ^ eBƏOfD]K#DR%_4Err e K7|buB(Ho]V:Ftz4U3V?EHiQ>'_)C?p.%zu$,G,x^TGw񉪓445]A%J4;DMM_ȇ/XO4? ҁJT}#L8J/OچOIuoĹ5}HxGGj7Fm*Ə7݉.,Qh];}1H#&Lh"j#U},/$*Bvh{_\/6,섐ՒlZgЙ͏bd)nCbDEU;J!^^_q٭4k~VN$4[v}dTtC0g".ߡfmC\W#acD#QSB*ϥ&VED.(IC(Bđ|_X#WhR3LS>rG3,]",q6'Fne_dgrHydBX2=b( /zd#Lw#V?Nd#6?O}=YbYk@GnE_hW$WjF.@^er,{9';?E ,XC#,XTi5."IMwF*fqvR)QQ>(l}&-}=I}rE}-}zȁpq6+PeZlOB" %hCLv(V/Ӫz+}>A?%-Oi™N{F$vitpVl!| RZWiH\*'Т QM+#IvYdHJƨE"y=pZ3{~)|B{ڬJ%PE>u vB<\PB|7ńn*FNTB)bmlK> ;IRֲDi[)dDyg[lxdWd>HCC!JӴk' .GNJ}> .F|&>reyRiz(X)aD.J}y3Hٻ(&c$GB6=F'щ!BIQY5>H-> G#"i\^+im6FgHb5Qx1X\ [lmz#&lber&jMS#+ Vwb`XrzN/./6) +6Kh[҉=4/좊(ڊ49RlM$pY'&_imU4^ \y f/x*$~vˤM.wEx!D(B/j&|{9E#Q P)ҡ#bvDrQ7llzm Y}~ܬHhy ed_q-'O,C|]2,LGǚyI!>=ԓb[ۉjHҝk$Ѩ!?(EG)>N %4Dl} Fm1q,)xŴ4ҏ]v՜E&'(fLӓe/R(~LXw٫}YY$JMߒt&Z_d"\N=3i=6e{M[/s8bmfR䌭Q8^rEn/}CTiJ_UJu*&#쑧jX]Jt1a'~ZXK ɚ}x%i?\ (u85bCW఺>2cjF'4}ZDݱ<)(qE FDHA}(U$4Op qweƇXJ"6DC4Hmhʕ2E X+i1ʼn1zj"}el^;GV HԎF=WmPEzVϢhԉ*%TEYR(8Hd܈#W/"7Lj=>>>>-SXct=S bℕ>66HxY~ ~Jf|M㘤&9 B|rr͖XQ9mG>bt9\ (RQŢ-Zc 8).G!Dh9z"C>+I=C_i1b"VjBiwmNGGU %bnr;]>eXN_kIth{! %cv}6l+l5%HЅr~ksEzԤRB%>iDd|((} V_hԏ%; 6,TBѪEr.!F#SĻ".`ЍOj=lo_sr>MY6 D}g频K?'_i6QLvNiDZKQQeYc0*8Z!Cm.*;d2ݛ9  x.th{F"f\Oh1~;h54%HqH{D$K !zѦS!}}N.?M=? ~gl\ Yef*,ougzrǩcd#%Pö% X*Ƞ$>b雋h"Ǥ!$TO{^P,sqFrdԪ)r4$~ g*Hb5eYb-Vw%O-!}F)͊Kkvظ/ L I_iDd8fvh/ɦG ]b,^ bמ'!qd+ D;4iǍ[htj{\" ԑ7hxC{C^kgWFiρMz~ HD;4fLx5Dq7!NIdY.,Qo|y1W 6 HJLuhm1ƒ5T)(.I+"DFOOhbZ;/X WerQ_UF#u46?N2ogdu(9D&=+Ѳ,za_%d[ER;$Dz~h~6(P/UJ+~;YEzTCW#DV+-86Amn,Y'H\/$͖YeY~$(QEK,eRH%W_(KV7yY6Mimm6Mim6,w鬿Mx,"`FYeYeYX,tl,O |113qvt6.+E_r$9xCXEYeW5CTEQ^$fnFM7G\#ity1LB'+?Yג̻$"1 Lᚭ6e+n73qb߂G,ďf>/nV~0r&?Ey/Me|_i%dXflF}}}ӣ!QERQEPbexvKY!jEU MP-b-й6E Ͳ~0lYe7e)5"|BsllOR}ŋTKEF m5༬Lo#V_.dJW !ךx~K_m(ڋ8rC8~+/a.Giq[漩86R)Y^e77p?z?&eYE!YeQX^?(Y^KV_W b,O,#r-e͈؇a!H&} ђvmf$Ćaby!!?V+ =yQW(^[ȥBϨ}AMn&BCFim6!z(be~HLQEW~l[-yhG۸g6Ql63k79(Eׅ.bH((Тm(hYceYeXwQo7Hl6 ¼ ج%,E*"CC4QEQExpUMQȬ*7. Ѭ?XBć༐Iebc^(",,$/FX4QX (+QX( CbbV$?%!!צE^/ɋ+ٹ+ ^y^߃K4춍fv9)dSO5e2^MjXWxMAدu/;,دMuF85#RbhnBαfnBw zqڍej"-~ox>7r%^/7FYe/ ]z4d#tOʼn_k^TX]i}I^VlFUeEcjZ8eudtMm:GNe |&mK{[ /s72ͬVm6QeY^@AID^d4ۖiF5Ye7mak0\*'g'%6mfӬ(YeE-bxW-Qr\_MԕY| ߍeYeXڱ7mZj\4>1$NbhX999("YB"%ND(5Ȓ;LǷ&,"?)WVmdcbDO%-гSEIݔb%E"eEEn#i+Q^#*+#Q LA\hXq.obeYe* -hqv$%,͑nGugK)_[È i@sEqvjKQl v&EYC]PI.,QYӱXbvc5u mHghNӱ6en/#I+#TkmaQDɵѱWS]ұn7 e~H^k0jhHN,t&+Do i(بD\Cm(HQFxiiTt[" mKTC$!v+K)fԈJIn,"(dBYriLRc|p&LiY76w$iHpFnۇE#_P(*%جѩ;"nQ7R[9VuԂB}iD46ƫE#j.y dЛŨIiJW%PDme6me2)48FЙ("pH{V?O3N*HNݹ)l7$tZs{I7#BP68(TXxl҅\!+(Q-|"Yغ4#Z< b٥cJ&6YG T>OKPZVFNO1Ltn%ȴS&ɣCdu6|6ME\!H\A IDQH#Q!ݛJ] 0V%Dh(n'еTNEPFIR9/(.DN73sUIѾHlѕ@IK_M7yBkBb]aѧfDe})IL"4]#!ɑII2F,2EjBy%6=F>iOOsТ-$!M5xPlpHH%eMa CB$ e"%"nV$b_ !(\2.22E6lv1#!,1$#vĺF*!5Ni6VA#j$Ji=?h$$5(BBE E[%"+] OC!T[9kE /UV'ИBwdUhLehx$I\L^g&ؤЛcR66QEDP#uVF5@h#1#A\q(.6QԈɢ&]J-Ca _Ct-HDDIY(ō"CKJ 8E1G\aƒBIBv>٧455TKD%#pɖYb\FCXpZhD]PF"E2C䄕T&REۉ%L8JIRͶlmؠlcV(8Ȭ_"|dy5b'.Ӣ[ L#ei{K'9EE|HrĄ$cF0%Ii b5i>I5E)|JCJ=3[z=C |w*Rm\7&H-2BHiQ%hZv͔(d! D ċ$&5,Hd# @4(Vqq,p]|I&(tBE9!ROI^ ;,>,_Z;(P =K;*wBCHD"-#sGSyedя$ƄA$,cƢ6I bEɭAtOYulZ4}y,HP⬤Y*dŊc\DC"qN);?cUC.)aFƚjPVF%2Se&&=;bE61#ccI D, ,Y~-DТF(B^ԅu7ȦЦ?sX6F?I&l!"/-Zf"d>.E. GlB4GkF(UdZo:RdՑPF"Dm&,i#q91jvjiFc4cykbc8N&X-#ebѨ_mM S4%%_--6̓q\zvB4B+HԈ#T6Eq%.CMkp&E3D= $"op(&"LL$rAlrCM(i%cbdY\//l,f"Gs' Fo*=~M)]7d#Eb+H,ЕjY-HrH>!2Ie.7j<q|$B95#bJi>*D]",Lm#Q$c6 'hXlH!vM494#!;)EI6;D Ѯ$v=DR/RLUbL(PF>:+45xJFp=x,Qiț"$ lFFvybTYeY2.mÃ}P2>ѕ6E&I衡5lY{KGFťF$)#Yh,"LdDE͈r&$2|SCuG!K#.5d_# j3mCKP7 ѿRXl9 Od*6Y+CVErihlDdɦȲ|2.7~FP6pCK ,9ƆiLbERq'}VT:ѵȻ61dSdQ˓Plӏ &b,lI14xBY],v[2.b^'}4U]t-BI.H 9lQC9]I6S#BH8&8#EJ{{l$E䔢p)EMܝ {W̉Ii 5f/v(ryxJR" bI-ȳOmڳ"!+hhHHYvM]}&e^"RLh"KhPv >q6E6Cv( tNYl8XE9N7Ȥ9e.c !*BĆ.О$cnK!&?&σMS'+K??"G K+)N9+Ȣ(Wqh"( [ J<3r7"\i%PjÕbMT+H,LjAŊE<1Qb$mt$5ckRi"-DrDӺDb\رe J,7,87&F) W"l7FXcxbT)mrlFԄodʸ#>hMm8㛱s"4 ;"{#N$7 X|Q5cn,X[+iʛvE&!tK#1*J%XHhr jZcMԙ>Ct7u5w,OFEJ=r";j\4+/ {Yr)$u#ԈV T}47Fqv }thnf6?֑%?"fM5WN|LxfIZ1bQnG Yƭ#GhK>7ػ^ L\غ5=ƚ鍦KuJ[c䃹1..J/5}|q.X4Դ>{&EG)24nz-K#E#؝ 'NOVإfJ] .f> kӋƺhMRpiĕV%ٸNG܋/XJ$$.VDHw$,D?I}Dz5#M8>rHEBkj? ԈU9ma+hݴN)7EzI8fʣBF~o{ŸF6;!#2Hq%ٴn1 #.лFk4?7ČdC$(bx!ẃ..5ƏM>%,WXb>V5ƫKIMsR7rU_PF얞Pdd세7+3_F8xYRkW Ė( "*ȳV)|H$t>D~HJ5{ƿ5I8KRcCB/Uhq_].oq'fYiQ/v$IDҚ$rLHbV(|Ifq>dƨUj4dt)6jX4>پLjJIR$Q/E\HmbxoD57D5og4}F).ʩ,А<8٪iRE5rѬFO!8|M?j+{jVIܞ6Ԗ5}9_ 6RKZ"[br5r})2 zOkBhioE)ILV$lP^j,Yl}OSwMG_h/(J|-_ӿoT3N KX2b GVAVb쟺_Fӓ$jD!tlUoyDU ]gէCo &{d]M52)ER4:*.QLbq!Q!M6Ič2_i)rUU&hNM&5JQVϢF!ئ5hj:hnȺg9.ODu+CJ%<=X/qv}HԱKϨԛk VG({uTMܛVJN֋>?$w/}TIJtoũ}HGf;Fh-_'ԏ䞵4糏Dӊ*ySkAն&Ԧbt;H\m&ƔffJ[D23]/ZbT5C4l\6^ShnβȭM1!čٵ3ĤuE#0H9#N,X1&ACdyE )4k*yM#t9}Pm~$/72߅v46rg~ŮO37!Eiٹ'M)11آ"vO{4'I#Z"w k7j7'M4Ir81:T7 "7(܉q,GŤ}4J(IjjN"Ipiڼ/) j&(BF67>"/!Mj{٣df_UWdViF[( ԏݻ(2RF.+ub##W)Ɩ4 PJ)MMmqV"}9% ߊik[SU@fӍZ0-E8CԌj4&V9mj?wȴ\5&m~Q[(~KI RLկ$}w rCJ-6&8b M6H%6jjx׌D|2?WыɪP[/щ1Bedw$}tGU{5uE!;E_kO=dTh!mM ^OO҂ѥ9/ kF6?#s#B Cr4:u9U=I<?O__]W˱Q)!#'J8rBF`j=N=+4i$,MdG)>E#phz"b%HKѡ.{+ __oQA~O?J_"mؿjʶ/fCqvQQUEM}.bKolvi(M?OE4x?TܾQBo7՗D{ŐBJEm(r7dYbf:_a> XnghBCDAB5R27M2Z鉓vƇpqfGQ! ET~ѫЯGA7.ylU#VoQiE#uNO.?$pK nܟlԋW:TBv(iFXmnqrKk%--7?kMɷ=8FQksBV3N&ѡ:["K"Q'ekSMPccc^ĻͬQ"bejw^2(-LlQQߝzyFʬ^&+. ,DX5=/j+%dߦHO vW_wɼo/Et5W>E rB6pQDH7bb(D.L[HDD!$=4$QEJ%ȟ(m6!,"Bߢ"IȢQeE 6D8$KA}lctkr~Mcy@P#в&N<Y!2ZvLnVE>Հf=HHB8 4?^$D|5E!nW5x11%&"XK/% 0f+1D}V/$YVlc&؟# F6Ϧ-4E(h15>I.EFexq ]-BG2ImciA-="&HC^-HijEBjFoY".+޿"&MRjC}H~Oa?#/jif ӜlzWOkj.IDuzgՇVn_ #OQ":f,b#|q>'ԏsv9 V|?&/F
Získejte 10% slevu na první nákup
Přihlašte se k newsletteru a získejte 10% slevu na první nákup na našem eshopu.
Odesláním formuláře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů.